trance جان چه خبره عزیزم مگه میخوام برم فضا که 4 میلیون سیستم ببندم یعنی به نظر شما با یک gtx نمیشه در رزلوشن 1280 نسبتا فریم خوبی را با جزئیات بالا بدست آورد؟
Printable View
trance جان چه خبره عزیزم مگه میخوام برم فضا که 4 میلیون سیستم ببندم یعنی به نظر شما با یک gtx نمیشه در رزلوشن 1280 نسبتا فریم خوبی را با جزئیات بالا بدست آورد؟
راستی من با gears of war مشکل دارم.
چند مرحله که جلو میرم همه save هام پاک میشه و سیستم نمیتونه اونا رو پیدا کنه خواهش مکنم کمکم کنید چون واقعا از اینکه هی دوباره شروع کنم خسته شدم.
با سلام خدمت همه دوستان عزيزم باري Gears Of War گرفتم دارم بازي مي كنم اما متاسفانه تو مراحل بالاتر سيو نمي شه و دو باره بايد از اول شروع كنم اينم بگم كه سيوهم داره يعني با اف5 من خودم سيو كنم اما نشون مي ده كه سيو شده اما وقتي از بازي بيرون مي يام متاسفانه بايد از اول شروع كنم ديشب بيش از سه ساعت بازي كردم اما حالا كه امدم بازي كنم ديدم سيو نشده و همه تلاشم حدر رفت ممنون مي شم راهنمايي كنيد بگيد چه طوري سيوش كنم دوباره مي گم با كليد اف 5 سيو مي شه اما از بازي كه بيرون مي ياي ديگه سيو نمي شه و بايد از اول شروع كني
بازی کریسیس چون روی محیط زیاد کار شده نیاز به سخت افزار قوی به خصوص گرافیک و سی پی یو قوی داره.شما تنظیمات رو روی very high بزارید متوجه میشید.فکر کنم دوتا gtx و یک cpu چهارهسته ای داشته باشی و 4 گیگ رم 40 فریم به شما جواب بده ولی روی تنظیمات معمولی و پائین تر بیشتر جزیئات توی بازی دیده نمی شه و خیلی از تصاویر رندر نمی شن.مثلا روی مدیوم که بزاری اولش کنار ساحل لاک پشت رندر نمی شه و نیست ولی اگه تنظیمات رو بالا ببری اون لاک پشته دیده می شه.و خیلی از چیزهای دیگه همین طوری می شه.:1. (38):
در مورد gears of war شما وارد بازی که می شی قبل از ورود به بازی همون قسمت منوی بازی کلید f2 رو باید بزنی کادری باز می شه که باید اسم اتنخاب کنی بعد اسم انتخاب شده باید تائید بشه. بعد سیو بازیها توی پوشه داکو منت قسمت my game ذخیره می شه. امیدوارم جای رو اشتباه توضیح نداده باشم و درست تایپیک کرده باشم.با سپاس
دستت درد نكنه وقتي gears of war رو بازي مي كنم و وقتي وارد بازي هنوز نشدم گزينه اف 2 رو مي زنم هيچ كادري نمي ياد كه بخوام اسمي بدم فقط خودش پايين صحفه گفته اف 1 بزن اگه مي شه يه راهنمايي بيشتري كنيين ممنون مي شم يه بارم بازي رو پاك كرد دوباره نصب كردم اما حالا ديگه با اف 5 هم ديگه سيو نمي شه نمي دونم مشگل چينقل قول:
با سلام و عرض احترام
من از کارت گرافیکی 8600 جی تی مد فتالیتی استفاده می کنم از XFX. و در ابتدای بازی اون لاکپشت را دیدم!!!!!!:wink: اما بعد از اینکه بازی به داخل اون تونل کشیده شد مجبور شدم جزئیات بازی را کاهش بدم به نظر من این به خاطر CPU بود چون از پنتیوم دو هسته ای مدل 935 استفاده میکنم نه به خاطر کارت گرافیک.
به نظر من در رزلوشن 1280 این بازی(crysis) نیاز به سیستمهای 4 میلیونی نداره با 1 تا 1.5 میلیون هم میشه به نسبتهای خوب در فریم رسید.
متشکرم.
شما تنظیمات رو روی veryhigh میزاری چند فریم به شما جواب میده؟ایا جزئیات بیشتری را رندر میکنه ؟مثل تصاویر دور توی تنظیمات (محیط جنگل) روی کدام گزینه بهتره؟با سپاس از شما
كسي نبود راهنمايي كنه كف كرديم براي اين بازي
قاعدتا در اون حالت منفجر میشه (کارتمو میگم):gasp::oops::1. (38):
بچه ها متاسفانه Gears روی پیسی مشکل داره تو سیو شدن و ممکنه تا آخر بازی چندین بار سیوهاتون پاک بشه امیدوارم زود رفع بشه!