*MoJtAbA* (22-07-14), AMD>INTEL (22-07-14), Morteza.m1371 (04-08-14)
باید خیلی به این بازی علاقه داشته باشی که 770 مگابایت مد واسش دانلود کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که این علاقه رو ندارم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مجتبی جان.
*MoJtAbA* (22-07-14), AMD>INTEL (22-07-14), Morteza.m1371 (04-08-14)
یه چیز عجیبی که راجب بازی هست لگ ها و فریز های چند ثانیه ای بازیه ! اگر از منوی بازی کیفیت بافت ها رو بیارید روی Medium بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. حالا کیفیت رو بزارید روی High و یا Ultra بدون استثنا بازی هنگ میکنه. اینکه میگم بدون استثنا واسه این هست که بهترین سیستم های
گیمینگ دنیا روی این کیفیت High و Ultra لگ دارن.
نمونه (شما فقط سیستم عکس شماره سه رو داشته باشید) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و نکته خیلی جالب تر از اون این هست که یوبیسافت هیچ آپدیتی منتشر نمیکنه !!!
AMD>INTEL (22-07-14), JiMmY.j (22-07-14), Morteza.m1371 (04-08-14), Rezasam1 (04-08-14)
|
با توجه به توییتی که در صفحه رسمی Watch Dogs منتشر شده قرار است یک DLC جدید برای این بازی منتشر شود. شهری که در این DLC بازی خواهیم کرد Camden است چرا که به گفته سازنده بازی ، این شهر در سال 2012 آمار بیشترین جرم و جنایت را در آمریکا داشته! همچنین در این توییت اشاره شده که این DLC در پاییز منتشر خواهد شد.
AMD>INTEL (04-08-14), JiMmY.j (04-08-14), nima_hl (04-08-14), Rezasam1 (04-08-14), مهدی بهادرفر (04-08-14)
با گرافیک Radeon HD 6670 1GB GDDR5 و 8 گیگابایت رم باس 1066 و CPU E8500 دو هسته ای
میتونم این بازی رو اجرا کنم ؟
شاید با LOW DETAIL و رزولیشن پائین بتونید . گرافیکت ضعیفه برای این بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), Cyberlife (06-08-14), JiMmY.j (04-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), Rezasam1 (30-09-14)
امروز Ubisoft اعلام کرد که Bad Blood نام DLC جدید Watch Dogs میباشد که ما در آن در نقش T-Bone بازی خواهیم کرد. داستان این بسته الحاقی بعد از رفتن Aiden Pearce ، شخصیت اصلی بازی ، از شیکاگو شروع میشود. T-Bone قصد دارد که به کمپانی Blume نفوذ کند تا یک ویروس را به سیستم های این شرکت منتقل کند ، در حین اینکه T-Bone در حال انجام دادن این کار است ناگهان Tobias Frewer ( همکار سابق T-Bone ) با او تماس میگیرد و از او میخواهد که در کاری کمکش کند...
طبق اعلام شرکت Ubisoft این DLC شامل چندین اسلحه و لباس جدید و یک ماشین کنترلی با نام Eugne که خود T-Bone آن را ساخته است میباشد. علاوه بر آن اعلام شده که این DLC در روز 23 ماه سپتامبر برای کسانی که Season Pass را در اختیار دارند و در روز 30 سپتامبر برای همه افراد در دسترس خواهد بود.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 04-09-14 انجام شده است
AMD>INTEL (04-09-14), darvishkhoob (29-09-14), JiMmY.j (04-09-14), Mehrdad.A 88 (04-09-14), nima_hl (04-09-14), Rezasam1 (30-09-14), مهدی بهادرفر (04-09-14)
سلام داش مجتبی خسته نباشی میگم داداش این دی ال سی که اینا گفتی مثل اینگه چند سایت اوردنش چند گیگی هست میخواستم ببینم خودشه/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه من یکی یا شاسدم بیشتر از ماموریتهای بازیرو نداشتم تو یکی از تریلرها هست نشون میده دار میره دنیال یه مرد عینکی بارونم دار میاد میره یه جای مثل حالت زیر زمین هست میخواستم ببینم شما هم اون ماموریتو ندارین؟
<br>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیز
بله سایت های ایرانی با حجم حدود 3 گیگ همراه با کرک گذاشتند ، میتونید دانلود کنید.
اون چیزی که توی تریلر دیدید شبیه همون چیزی نیست که توی منوی بازی نشون داده میشه ؟ اگر اون هست که نه بنده چنین چیزی ندیدیم توی بازی ! بیشتر چیز هایی که توی منوی بازی و تریلر ها نشون داده میشه توی بازی اصلا من ندیدمشون ، یا شاید هم من آلزایمر دارم :D
AMD>INTEL (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14), JiMmY.j (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
|
سلام داش مجتبی دلمون برات تنگ شد بود خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون بابت پاسخگوی خوب یعنی اون دل السی رو که دان کردم بریزم تو پوشه بازی؟شما هم نصب کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره همون تریر فک کنم باش تو منو هم هم چزیزی ازش نشون مید که اول تریلر مرد عینکی تو خیابون دار میر ایدن میزن بهش با تنه بعد میر دنبالش اخرش پلسا میان پس تو هم نداری؟ خیلی عجیبه یعنی جز بازی نبودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
ما هم خوبیم به لطف خدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی که دانلود کردی توش یه فایل ISO هست ؟ اگه آره با نرم افزاری مثل Virtual Clone Drive یا هر چیزی که دم دست داری فایل ISO رو باز کن ، باید توش یه فایل Setup باشه اگر ازت مسیر محلی که توش بازی رو نصب کردی خواست که بده اگه نخواست که هیچی. نه من نصب نکردم
راستی سیوت رو از این مسیر بردار : C:\ProgramData\Orbit\274\RLD!
نه من یه همچین چیزی نداشتم و ندیدم ! یوبیسافت خواسته جو بده یه همچین چیزی درست کرده ، شما زیاد توجه نکن بهش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks