پریروز بازی رو نصب کردم گفتم بیام یه نقد و نظری بدم
واقعا همونجور که از نمره های 8-7 که دادن انتظار می رفت بازی واقعا در سطح یه فرانچایز open world نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بد نیست ولی خوب با توجه به تبلیغات و مانوری که ubi داده بود رو بازی انتظار یه معجزه رو داشتم که همش دود شد رفت هوا اصلا می ری تو لباس فروشی حالت بهم می خوره 500 چوق می دی رنگ لباست فقط عوض می شه نمی دونم با این همه تاخیر داشتن رو چی کار می کردن ؟ (البته بگم 2-3 ساعت بیشتر بازی نکردم که اونم یکی دو تا ماموریت و گشتن تو شهر بود)
گرافیک خیلی عالی داره ولی به چه دردی می خوره ؟
گیم پلی خیلی مزخرفه مخصوصا ماشین و موتور سواریش ولی طریقه ی کشتنش بد نیست جدیده یکم (کشتن به وسیله هک کردن) که البته فقط محدود به انفجار و انداختن بعضی وسیله ها می شه
ولی خوب بازی هایی مثل hitman رو هم داشتیم که بسیار بسیار متنوعتر بودن در این زمینه من حداقل انتظار داشتم کمی هم حرکات رزمی داشته باشه این بازی که تا اینجا به یه باتوم مزخرف که تازه همش یه حرکت داره و با یه ضرب می کشه محدود شده تازه هر جا هم نمی تونی استفاده کنی حداقل من تو خیابون نتونستم استفاده کنم خلاصه ترجیح می دم sleeping dogs رو بازی کنم برای بار سوم تا این بازی رو چون هم داستان خیلی بهتری داره هم گیم پلی خیلی بهتری حداقل می شه 4 تا حرکت زد .
یه ایراد دیگه که می شه اشاره کرد اینکه چالش فکری و معمای درست حسابی هم تو بازی دیده نمی شه فقط تو هک مثل این بازیهای بچه گانه لوله کشی گذاشتن که واقعا نا امید کنندست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داستان هم که کلیشه ای تر از این نمی شد داستان انتقام گرفتن از کسی که دستور کشتن تو رو می ده و تو این ماجرا فقط خانوادت هلاک می شن و تو میوفتی دنبال انتقامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه داستان مافیایی نه داستان بهتری اونطور هم که مشخص تو انجام عملیات هم ابتکار عمل زیادی نداره player که نقط ضعف به حساب میاد
در کل کسی که GTA V رو بازی کرده باشه زیاد از این بازی خوشش نخواهد اومد هر چند که GTA هم زیاد از لحاظ داستانی خوب نبود ولی خیلی خیلی بهتر از این بود. هم داستانی هم گیم پلی هم ابتکار عمل هم محیط خیلی بهتری داشت و تنوع هم که بی داد می کرد . یاد اون زمان افتادم که هم منتظر بودن amd بلدوزر رو بده بیرون و دهن اینتل رو سرویس کنه ولی متاسفانه همه بدجور ضد حال خوردن و amd هم کلی از فنهای دو آتیشش رو از دست داد مثل خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی حس یه بازی مثل سوم شخص و شوتر رو می ده بهت نمی دونم چطوری بیان کنم یعنی تصویر کاراکتر تو مانیتور بزرگه در صورتی که تو این سبک مثل GTA انتظار می ره کاراکتر کوچیکر باشه تو صفحه و بیشتر محیط بازی باشه که تصویر رو تشکیل می ده تا حس open world بودن رو القا کنه حتی تو wow هم کاراکتر بازی انقدر بزرگ نیست انگار داری hitman یا maxpayne بازی می کنی با این تفاوت که خیابونها بازن که هر جا دل خواست بریو هر ماشینی که خواستی ورداری
در کل به نظرم برای یه گیمر که بازی های زیادی انجام داد این بازی تو top 20 هم جا نداره چه برسه به top 10
Bookmarks