*MoJtAbA* (26-05-14), AMD>INTEL (26-05-14), Morteza.m1371 (04-08-14), Rezasam1 (29-05-14)
امیدوارم بخش داستانیش خوب باشه چون برای من خیلی مهمه که داستان چطوری باشه . حداقل امیدوارم از GTA V داستان بهتری داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند اکثر بازی های جهان آزاد توی داستان ضعف دارن ،قویترین داستانی که تو این سبک بازی کردم sleeping dogs بود که با گیم پلی معرکش وادارم کرد دوبار تمامش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا کمتر بازی من رو وادار کرده دو بار بازی رو تمام کنم یکی last of us و یکی sleeping dogs و uncharted 2 بود.
امیدوارم watch dogs هم ارزش دوبار بازی کردن رو داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-05-14), AMD>INTEL (26-05-14), Morteza.m1371 (04-08-14), Rezasam1 (29-05-14)
من که تا 100 ساعت گیم پلی Watch Dogs رو بخوام تموم کنم جون به لب میشم ، حالا چه برسه بخوام یه بار دیگه از اول بازی رو برم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان این نصیحت رو هم از من بشنوید ، اگر یوبیسافت یک بازی رو منتشر کرد سعی کنید تا میتونید اونقدر اون بازی رو بازی کنید تا حالتون ازش به هم بخوره ، چون به احتمال 80 در صد قسمت های دیگه بازی افتضاح خواهد بود. مـــــثـــال : Assassin's Creed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-05-14), lorn (26-05-14), overclock990 (27-05-14), Rezasam1 (29-05-14)
اون دوستانی که تا الان تونستن Watch Dogs رو بازی کنن ، صد در صد به مشکلاتی مثله افت فریم برخورد کردند.حتی بعضی ها با رم 16 و کارت گرافیک GeForce GTX 780 Ti هم به این مشکلات گرافیکی برخورد کردند.همین الان خبر اومد که فردا AMD و nVidia درایور جدیدشون رو منتشر میکنن تا مشکلات حل بشه.
قبلا شایعه شده بود که توی Watch Dogs تخریب پذیری ماشین وجود نداره اما یه کاربر توی انجمن Reddit تونسته نسخه PS4 رو بازی کنه و چند تا عکس هم گرفته که ثابت بشه که تخریب پذیری توی این بازی وجود داره.
این رو هم بگم که از دیروز تا حالا خیلی خبر درباره Easter Egg هایی که توی بازی وجود داره منتشر شده و حتی الان یه تریلر منتشر شد که 33 تا چیزی که میشه توی بازی هک کرد رو نشون میداد ، اما برای اینکه تب و تاب شما برای بازی کردن از بین نره ، این خبر ها رو توی این تاپیک نمیزاریم.!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-05-14), lorn (26-05-14), overclock990 (27-05-14), Rezasam1 (29-05-14)
نمرات Watch Dogs :
Joystiq – 4/5
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100
همانطور که همه شما میدانید موضوع اصلی Watch Dogs هک است و شما با هک کردن تمام شهر را در اختیار خود دارید.اینطور که پیداست Ubisoft برای واقعی جلوه دادن بازی دست به هر کاری زده ، یکی از همین کار ها همکاری با شرکت Kaspersky سازنده انواع انتی ویروس ها است. Vitaly Kamluk به عنوان رئیس بخش تحقیقات و بررسی های جهانی شرکت Kaspersky Lab درباره همکاری با Ubisoft گفته :
هنگامی که ما از ایده ساخت این بازی مطلع شدیم بسیار جذب آن شدیم. Ubisoft در پرداخت به تحدیداتی که بشریت را در آینده به خطر می اندازد و یا حتی جلوه و ساختار شهرهای ۵ تا ۱۰ سال آینده، به طور چشم گیری دقیق عمل کرده است حتی برخی از هک های موجود در این بازی نیز تا کنون واقعیت یافته اند. این بازی به خوبی نشان می دهد که اگر کنترل سیستم های مختلف به دست افراد نادرستی بیفتد چه خواهد شد. شما خودتان نیز حتی قادر خواهید بود که این کنترل را به دست بگیرید و ببینید که چه سختی هایی را برای مردم اطراف خود به وجود خواهید آورد. شما با اعمال مختلف می توانید آشوب ایجاد کنید. اعمال شما حتی می تواند به مردم آسیب برساند یا حتی آنها را به قتل برساند.
پریروز بازی رو نصب کردم گفتم بیام یه نقد و نظری بدم
واقعا همونجور که از نمره های 8-7 که دادن انتظار می رفت بازی واقعا در سطح یه فرانچایز open world نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بد نیست ولی خوب با توجه به تبلیغات و مانوری که ubi داده بود رو بازی انتظار یه معجزه رو داشتم که همش دود شد رفت هوا اصلا می ری تو لباس فروشی حالت بهم می خوره 500 چوق می دی رنگ لباست فقط عوض می شه نمی دونم با این همه تاخیر داشتن رو چی کار می کردن ؟ (البته بگم 2-3 ساعت بیشتر بازی نکردم که اونم یکی دو تا ماموریت و گشتن تو شهر بود)
گرافیک خیلی عالی داره ولی به چه دردی می خوره ؟
گیم پلی خیلی مزخرفه مخصوصا ماشین و موتور سواریش ولی طریقه ی کشتنش بد نیست جدیده یکم (کشتن به وسیله هک کردن) که البته فقط محدود به انفجار و انداختن بعضی وسیله ها می شه
ولی خوب بازی هایی مثل hitman رو هم داشتیم که بسیار بسیار متنوعتر بودن در این زمینه من حداقل انتظار داشتم کمی هم حرکات رزمی داشته باشه این بازی که تا اینجا به یه باتوم مزخرف که تازه همش یه حرکت داره و با یه ضرب می کشه محدود شده تازه هر جا هم نمی تونی استفاده کنی حداقل من تو خیابون نتونستم استفاده کنم خلاصه ترجیح می دم sleeping dogs رو بازی کنم برای بار سوم تا این بازی رو چون هم داستان خیلی بهتری داره هم گیم پلی خیلی بهتری حداقل می شه 4 تا حرکت زد .
یه ایراد دیگه که می شه اشاره کرد اینکه چالش فکری و معمای درست حسابی هم تو بازی دیده نمی شه فقط تو هک مثل این بازیهای بچه گانه لوله کشی گذاشتن که واقعا نا امید کنندست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داستان هم که کلیشه ای تر از این نمی شد داستان انتقام گرفتن از کسی که دستور کشتن تو رو می ده و تو این ماجرا فقط خانوادت هلاک می شن و تو میوفتی دنبال انتقامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه داستان مافیایی نه داستان بهتری اونطور هم که مشخص تو انجام عملیات هم ابتکار عمل زیادی نداره player که نقط ضعف به حساب میاد
در کل کسی که GTA V رو بازی کرده باشه زیاد از این بازی خوشش نخواهد اومد هر چند که GTA هم زیاد از لحاظ داستانی خوب نبود ولی خیلی خیلی بهتر از این بود. هم داستانی هم گیم پلی هم ابتکار عمل هم محیط خیلی بهتری داشت و تنوع هم که بی داد می کرد . یاد اون زمان افتادم که هم منتظر بودن amd بلدوزر رو بده بیرون و دهن اینتل رو سرویس کنه ولی متاسفانه همه بدجور ضد حال خوردن و amd هم کلی از فنهای دو آتیشش رو از دست داد مثل خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی حس یه بازی مثل سوم شخص و شوتر رو می ده بهت نمی دونم چطوری بیان کنم یعنی تصویر کاراکتر تو مانیتور بزرگه در صورتی که تو این سبک مثل GTA انتظار می ره کاراکتر کوچیکر باشه تو صفحه و بیشتر محیط بازی باشه که تصویر رو تشکیل می ده تا حس open world بودن رو القا کنه حتی تو wow هم کاراکتر بازی انقدر بزرگ نیست انگار داری hitman یا maxpayne بازی می کنی با این تفاوت که خیابونها بازن که هر جا دل خواست بریو هر ماشینی که خواستی ورداری
در کل به نظرم برای یه گیمر که بازی های زیادی انجام داد این بازی تو top 20 هم جا نداره چه برسه به top 10
*MoJtAbA* (09-06-14), AMD>INTEL (09-06-14), M A H R A D (10-06-14), nima_hl (10-06-14), Rezasam1 (09-06-14), مهدی بهادرفر (09-06-14)
|
اگر E3 2012 را به یاد داشته باشید ، Watch Dogs نمایش خیره کننده ای داشت و گرافیک فوق العاده ای را به نمایش گذاشت.اما بعد از آن نمایش ، یوبیسافت تریلر ها و تصاویر هایی از این بازی منتشر کرد که به راحتی میتوانستیم از آنها بفهمیم که این بازی با افت گرافیکی روبرو شده اما حالا مد جدیدی برای این بازی منتشر شده که گرافیک این بازی را همانند E3 2012 خواهد کرد.شما میتوانید این مد را از انجمن Guru3d دانلود کنید.
تصاویری از این مد :
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 16-06-14 انجام شده است
اعلام شد که بازی Watch Dogs حدود 8 میلیون فروش داشته که 16% از رقم پیش بینی شده توسط ubi بیش تر بوده. البته این رقم به همراه تعداد بازی هایی هست که به فروشنده ها و توزیع کننده ها داده شده (Shipped) و تنها شامل تعداد بازی خریداری شده نیست.
*MoJtAbA* (11-07-14)
خـــــــــــــیلی وقت پیش بود که مدی با نام The Worse Mod 0.8 منتشر شد که گرافیک Watch Dogs رو مثل همون گرافیکی که توی E3 2012 دیده بودیم تبدیل میکرد ، اما اون مد کامل نبود ! حالا نسخه نهایی و کامل این مد منتشر شده که از لینک زیر میتونید دانلود کنید.
تفاوت مد With Textures و Without Textures :
مد With Textures علاوه بر افزاش کیفیت بافت ها ، هر گونه مشکل لگ و فریز رو برطرف میکنه.
دانلود مد
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 22-07-14 انجام شده است
این بازی واقعا مشخصاتش با سیستم پیرمردی ما جور نیست . کلا منتظر GTA V هستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks