تریلر جدید Watch Dogs منتشر شد که در آن دو شخصیت جدید منفی دیده میشود.شخصیت اول Dermot “Lucky” Quinn نام دارد که در ظاهر یک نیکوکار است ولی در واقع با استفاده از قدرت و نفوذ خود توانسته یک باشگاه مافیایی به نام Chicago South Club را ایجاد کند که اعمال غیر قانونی انجام می دهند.
شخصیت دوم که در یکی از تریلر های Watch Dogs رو در روی آیدن پیرس نشان داده شد، Delford “Iraq” Wade نام دارد و از سربازان جنگ عراق بوده است. او متخصص سیگنال ها و ارتباطات در طول جنگ بوده و حال تصمیم گرفته از این توانایی خود برای تاسیس یک باند خلافکاری استفاده کند. وی شخصیتی دو گانه و بسیار خشن دارد و به نظر می رسد با Dermot “Lucky” Quinn نیز در ارتباط است.
بله تاییدی خوده یوبیسافت هست ، شاید بشه بازی رو با رم 4 اجرا کرد ولی صد در صد لگ پیدا میکنه و یه چیزه دیگه اینکه مطمئنا یه Ram Fix مثله Call Of Duty Ghosts براش بیاد که امکان اجرای بازی با رم کمتر باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه چیزی نمونده... تقریبا دو هفته و چهار روز و 22 ساعت دیگه ! اگه لیک نشه. ایشالا که انتظارارو برآورده کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جدیدترین تریلر Watch Dogs میتوانید Easter Egg جالب مربوط به دیگر بازی های شرکت یوبیسافت را پیدا کنید.
همانطور که در تصویر میتوانید مشاهده نمایید ، میبینید که T-Bone بازی های زیادی بر روی میز خود دارد و البته بین آن ها تنها دو بازی قابل تشخیص هستند که یکی از آن ها بازی Assassin’s Creed II بوده و دیگری هم بازی Far Cry 3 می باشد.
نکته ی دیگر مربوط به این بازی ها جعبه ی آن ها می باشد که به نظر میرسد مربوط به نسخه های کرک شده ی بازی می باشد و اورجینال نمی باشند که از T-Bone که یک هکر هست همچین چیزی انتظار میرود.
دوستان منم میتونم این بازیرو روم سیستمم اجرا کنم البته تا موقع که بید رمو به 8 گیگ ارتقا میدم فقط میخواستم ببینم بقیه سیستم چطوره؟
|
سلام صبح بخیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور که که اطلاع دارم و تاپیک های شما رو دنبال کردم شما یک همچین سیستمی دارید :
MSI GTX 660 Ti
Core i 5 760
4G RAM
درسته ؟
اگر درسته ، بله میتونید اجراش کنید البته بستگی داره توی چه تنظمیاتی قراره بازی کنید که لگ نداشته باشه و همچنین تا وقتی که رم رو 8 کردید.
اگر این مشخصاتی که من گفتم درست نیست ، مشخصات درست سیستمون رو بگید تا من هم جواب بدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (11-05-14), darvishkhoob (11-05-14), lorn (11-05-14)
گرافیکش r9 270x هست . تازه گرفته بقیه درسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-05-14), darvishkhoob (11-05-14)
سلام داداش مجتبا و داداش امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اهمه سیستم همونه ولی کارت گرافیکاول اونو میخواستم بگیرم ولی بعد از مشاوره دوستانی اونی که الان داش امید گفترو گرفتم
رمم که گفتم 4 هست ولی اونو در وقتش اضافه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیالتون راحت باشه با R9 270X به راحتی میتونید اجراش کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (11-05-14), darvishkhoob (11-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks