پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA V
رکورد شکنی ها همچنان برای GTA V ادامه دارد و به نظر می رسد که دیگر باید چنین اتفاقاتی برای این عنوان هیولایی را عادی بنامیم! چرا که در جدیدترین رکورد شکنی این عنوان اعلام شده که Grand Theft Auto 5 در بریتانیا تنها سه هفته پس از انتشار خود، توانسته به اندازه فروش کل و تمامی دوران GTA IV در بریتانیا بفروشد!
سایت GI.biz گزارش داده است که Grand Theft Auto 5 از زمان انتشار خود در تاریخ ۱۷ سپتامبر تا به حال توانسته به چنین رکورد جالبی برسد. البته نکته وقتی قابل توجه تر می شود که بدانیم که GTA 4 هنوز هم در میان ۴۰ بازی پرفروش هفتگی بریتانیا قرار دارد !
فروش چشم گیر GTA V بدین معنا است که این عنوان جهان آزاد توانسته تنها در طول سه هفته تبدیل به ۱۲ بازی پرفروش تاریخ بریتانیا شود و از لحاظ سود و در آمد کلی نیز در رتبه پنجم و تقریبا هم رده با قسمت اول Call of Duty: Black Ops می باشد. البته فروش بازی نسبت به هفته قبل در بریتانیا ۳۴ درصد کاهش یافته است.
GTA V که در تاریخ ۱۷ سپامبر منتشر شد، توانست در عرض ۷۲ ساعت بیش از ۱ میلیارد دلار بفروشد.
GTA 4 بیش از ۲۵ میلیون نسخه در سرتاسر جهان فروخته است و البته هنوز فروش دقیق GTA V در سرتاسر جهان فاش نشده است.
و در نهایت Grand Theft Auto V برای PC تایید شد | تاریخ عرضه: سهماههی اول ۲۰۱۴
به گفتهی برخی منابع بسیار نزدیک و مطمئن وبسایت معتبر یوروگیمر عنوان Grand Theft Auto V برای رایانههای شخصی تایید شد.
همان طور که انتظار میرفت مثل شمارهی قبلی این سری یعنی GTA IV که چند ماه پس از نسخههای کنسولی عرضه شد، نسخهی رایانههای شخصی بازی GTA V همچنین قرار است در بهار سال بعدی میلادی برای PC ها عرضه گردد.چندین بار شایعات زیادی مبنی بر این اتفاق منتشر شد که همگی الان به واقعیت پیوستند.
خبرهایی که ادیتور اندویدیا در مورد این نسخه داد، کدهایی که نشان از انتشار نسخه PS4 و PC بازی در کدهای سورس نسخه X360 یافت شد و اظهار نظرهای سازندگان مختلف به واقعیت پیوست.
هم اکنون ۶۰۰,۰۰۰ نفری که برای انتشار GTA V برای PC رای دادند میتوانند بازی را چند ماه دیگر بر روی سیستمهای خود داشته باشند.
منبع :گیمفا
البته تا راک استار تایید نکرده بازم شما دوستان عزیز جدی نگیرید ولی بازم یه امیدی داد :love::cool:
برای کاربرانی که سختی های بسیار زیادی را در بخش آنلاین GTA Online و سرور های آن تجربه کردند خبر های بسیار خوبی وجود دارد……
ازیکنان GTA Online اگر در طی ماه اکتبر حتی یک دقیقه این عنوان را بازی کرده باشند،به زودی یک پک بسیار هیجان انگیز دریافت خواهند نمود.این پک شامل نیم میلیون دلار مجازی GTA می باشد که از هفته ی بعد شروع به واریز شدن به حساب بانکی بازیکنان در GTA Online می کند.این یک پاداش و عذرخواهی به سبک Rockstar برای تحمل و صبر بازیکنان در برابر مشکلات بازی GTA Online خواهد بود.این مقدار پول مجازی GTA در دو قسمت ۲۵۰۰۰۰ دلاری پرداخت می شود و هدف آن برقراری تعادل در اوضاع اقتصادی بازیکنان GTA Online می باشد و به دلیل اینکه زمان واریز این پول اعلام نشده است انتظار می رود که بزودی به حساب بازیکنان واریز گردد.Rockstar در این رابطه می گوید:
"ما امیدواریم که قادر به واریز بخش اول این پول تا پایان هفته ی آینده و بخش دوم آن تا پایان ماه اکتبر باشیم و سبب رضایت بازیکنان GTA Online شویم.برای بازیکنانی که ارورهای مکرر سرور Cloud،خطاهای اتصال به سرور و یا پاک شدن حافظه ی قبلی خود را تجربه نموده اند،امیدواریم این پول سبب رضایت آنها نیز شده و بتوانند به کمک آن دوباره روی پای خود ایستاده و به بازی در شهر بزرگ Los Santos و حومه ی آن ادامه دهند.
نصف این پول به زودی به حساب تمامی بازیکنانی که آپدیت 1.04 را در هفته ی انجام دهند واریز می شود و نصف دیگر آن نیز پس از آن واریز خواهد شد."
پس از عرضه ی Grand Theft Auto V برای کنسول ها , PC داران بسیار از عرضه نشدن آن ناراحت شدند و پس از آن شایعات بسیار زیادی مبنی بر انتشار آن بر روی PC و کنسول های نسل بعد منتشر شد.
هم اکنون یکی کاربر وبسایت Guru3D کشف کرد که اشاراتی بر GTA V در آخرین Catalyst درایور AMD شده است که می توانید آن را در تصویر زیر مشاهده کنید
خبر خوشحال کننده ی دیگر آن است که تعداد امضا های داده شده برای عرضه ی GTA V بر روی PC به 609,239 رسیده است که شاید بتوان آن را امید دهنده ای برای عرضه ی این عنوان بر روی پلتفرم PC دانست.
همه ی ما می دانیم که GTA V فروش خود را بسیار خوب شروع کرد و بهترین فروش را در ماه سپتامبر را از آن خود کرد. اما امروز Take Two اعلام کرد که این عنوان تا کنون 29 میلیون نسخه فروش داشته است. با توجه به زمان عرضه ی این عنوان که کمتر از 2 ماه می باشد این رقم بسیار مناسب می باشد و قطعا این رقم بسیار بیشتر خواهد شد.
همه ی گیمرها غریب به اتفاق معتقدند قویترین بازی که در سال ۲۰۱۳ منتشر شده عنوان GTA V هست.شرکت راک استار امروز تایید کرد به زودی از محتوای جدید و استثنایی برای بخش داستانی بازی اکشن جهان بازش رونمایی خواهد کرد.این اعلامیه در حاشیه ی مراسم اعلام تاریخ عرضه ی بسته ی الحاقی Beach Bum برای GTA Online که هفته ی آینده ۱۹ نوامبر عرضه خواهد شد به رسانه ها گفته شد.
تا به این لحظه هیچ بسته ی الحاقی جدیدی برای بخش تک نفره ی GTA V رونمایی و عرضه نشده است.این در حالیست که قسمت قبلی این مگافرانچایز یعنی GTA IV دارای دو بسته ی الحاقی The Lost and the Damned و The Ballad of G*y Tony بوده است.
عنوان GTA V هم اکنون بر روی دو پلتفرم PS3 و Xbox360 موجود میباشد و هنوز خبری از نسخه ی PC آن نشده است.
سلام و عرض ادب با توجه به اینکه یه طرف حرف GTA هست این پست رو تو اینجا می دم و امیدوارم با عث انحراف تاپیک نباشه
خوب این عنوان رو بلاخره با هر زحمتی که بود رو ps3 تموم کردم واقعا عنوان قدری بود واقعا عالی بود پیشرفتهای فوق العاده ای نسبت به iv داشت با توجه به اینکه تمامی dlc های iv رو بازی کرده بودم این سری از همه لحاظ سرتر بود . ار لحاظ داستان بازی نسبتا خوب کار شده بود ولی بنده از 10 به داستان این بازی 7.5 می دم چون توقع بنده با بازی کردن عنوان انحصاری the last of us به شدت بالا رفته نمی دونم چرا بعد از اینکه GTA v رو تموم کردم اونم طی یک هفته عنوان انحصاری the last of us شدیدا من رو دچار تردید کرد که آیا واقعا عنوان بهترین بازی سال برازنده GTA v بوده یا نه ؟
واقعا همونجور هم که همه گیمر ها می دونن رقیب اصلیه GTA همین بازی بود ولی نمی دوم چرا داستان قوی و گیرای این بازی با من کاری کرده که چشمم رو به روی کاملترین بازی open world که تا حالا عرضه شده نسبتا ببندم . به طوری که تو دو روز پیا پی من رو به خودش مشغول کرد و جلوی مانیتور میخ کوب کرد من رو بیاده مترو 2033 انداخت واقعا لذت بردم و واقعا به هیچ عنوان احساس پشیمانی نمی کنم که ps3 خریدم مخصوصا وقتی که the last of us رو بازی کردم بازی در 4 فصل اتفاق می یوفته و از همه لحاظ هم کامل بود گیم پلی ، مخفی کاری و......... با اینکه این دو بازی کاملا سبک متفاوتی داشتن ولی خوب واقعا دیوانوار از the last of us خوشم اومد از نظر من همچیزه این بازی 10 از 10 هست حتی گرافیک این بازی (هر چند یه نمه مشکلاتی داشت اونم خیلی ناچیز ولی در کلا خیلی سطح بالا بود و مسلما نمی شه از یه کنسول گرافیک بی نقصی انتظار داشت ولی در کل گرافیک این بازی با بهترین های pc برابری می کرد از نظر من) امیدوار دوستان گیمر یه بررسی برای این بازی ترتیب بدن تا دوستان دیگه حداقل از دست ندن روایت این بازی رو
واقعا امیدوارم بازی ها مثل the last of us از اون روال خطی و تکراری بودن داستانشون در بیان چون به نظرم دیگه دوره داستانهای تروریستی و گرفتن دنیا توسط یک نفر و جلوش رو گرفتن به پایان رسیده و دیگه گیمر های مشکل پسند رو راضی نخواهد کرد
امبدوارم 2-3 تا عنوان انحصاری بعدی که روی ps3 بازی می کنم هم اینقدر حال بدن می تونه واقعا امیدوارم دوران اوجی رو برای ترک دیار گیم برام رقم بزنه :lol:
:yes:viva sony for best consol and best games
خبر مهم
حتما همه PC بازان خواهان بازی GTA V به روی PC هستند و تاکنون راک استار چیزی در این مورد به طور مشخص اعلام نکرده است. پس از انتشار بازی برای دو کنسول اصلی نسل ۷ در صفحه اصلی راک استار سوالات در رابطه با ورژن PC شروع شد که بر خلاف گذشته راک استار هیچ نظر و پاسخی به این صحبت ها نداشت. اما اکنون در برابر همه این صحبت ها و در خواست ها یک جمله از طرف راک استار آمده است:
منتظر اطلاعاتی بر روی صفحه خبری ما باشید R*
از این رو احتمالا مشخص شود که بازی بالاخره برای pc منتشر می شود یا خیر. البته با توجه به درآمد هنگفت این شرکت احتمال هم دارد بازی برای نسل بعد پورت شود و همچنان انحصاری بماند.
با توجه به متنی از آمازون شایعه شده ایت که نسخه PC بازی GTAV در تاریخ 24 دسامبر معرفی می شود علاوه بر این تاریخ انتشار بازی در این متن 12 مارس اعلام شده است.
متن ارسالی توسط پشتیبانی آمازون:
به آمازون چت خوش آمدید. من Fatima هستم.با توجه به اطلاعات ما نسخه PC بازی GTAV در تاریخ 12/24 معرفی و در تاریخ 03/12 در آمریکا منتشر می شود.
این خبر می تواند درست باشد چرا؟ چون آمازون قبلا نسخه PC بازی های زیادی را به درستی پیش بینی کرده بود. از یاد نبریم که نسخه PC بازی های Mortal Kombat و Injustice نیز قبل از معرفی رسمی توسط آمازون اعلام شده بود پس به احتمال زیاد این خبر نیز می تواند درست باشد.