پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA V
ویدئوی جدیدی از GTA Los Santos Mod برای GTA IV عرضه شد که می تونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تماشا کنید.
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] حيف كه سن سالمون به گيمينگ قد نميده ديگه . ولي خبر خوبي بود :give_rose:
گیمینگ حداقل برای بعضی گیم ها سن و سال نمیشناسه مثلا شطرنج هم در نهایت یک بازی هست.مگه این که منظورتون از لحاظ کمبود وقت و یا بخاطر مشکلات دیگر همراه با بالا بودن سن باشه xD اما در نهایت هرطور راحتید هرکی نظر خودش رو داره.
فروشگاه پرتغالی Worten اخیرا دست به پیش فروش نسخه PS4 عنوان محبوب GTA V زده است و به همین دلیل سایت یوروگیمر پرتغال پیگیر این موضوع شده که سایت Worten در پاسخش اعلام کرده :
درباره این موضوع ما به شما اطلاع دهیم که فروشگاه های Wortenبه فروش این بازی می پردازند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس از انتشارِ عنوان Grand Theft Auto V بر روی کنسول های PS3,X360 شایعات و گمانه زنی های زیادی در خصوص انتشار این عنوان بر روی کنسول های نسل هشتمی در مرور زمان مطرح می شود که در واقع در اقدامی مرتبط با این قضایا نیز، یک خرده فروش رومانیایی با نام Altex، عنوان GTA V را برای کنسول های PlayStation 4,Xbox One لیست کرده است.
همچنین مدیرعامل یک فروشگاه آنلاین آلمانی به نام Saturn.de در توییتر خود پیامی مبنی برانتشار نسخه های PC,PS4,XBOX ONE این عنوان در ماه ژوئن داده است. این فرد در می نویسد:
برای پاسخ به پرسش های بسیاری که دراین مورد از من می شود باید بگویم عنوان GTA V درماه ژوئن برای PC,PS4,XBOX ONE عرضه خواهد شد.
چندین ماه پیش یه لیست بلند بالا برای استخدام هنر پیشه و صدا پرداز و خالق ایده و فیلمنامه نویس و ... منتشر کرده بودن .. . من خیلی مشتاق بودم که حتی به عنوان آبدارچی توی این پروژه شرکت کنم :3925: وقتی فرم ها و شرایطش رو مطالعه کردم دیدم که متاسفانه یکی از شرایط اصلی سکونت در ایالات متحده و نزدیک بودن به استدیو هم یک اولویت بود ...
:2mo5pow::1041:
البته همین که یکبار تونستم دکمه Next رو فشار بدم خودم رو توی این پروژه سهیم میدونم :rofl:
همانطور که در تاپیک اخبار بازی ها خواندید ، راکستار قصد عرضه Red Dead Remption برای PC دارد ، حال به تازگی یکی از کارکنان راکستار درباره عرضه GTA V بر روی PC و کنسول های نسل هشتم مطلبی منتشر کرده است.
آقای Ahsan Rasheed این چنین میگوید:
راک استار هم هنوز قصد ساخت یک بازی جدید را دارد که درباره آن هیچ نظری ندارم.اما مطمئن هستم راک استار GTAV را برای PC و کنسول های نسل بعدی منتشر خواهد کرد.در آینده نزدیک.
GTA V قرار بود ماه گذشته برای PC منتشر بشه! پس چی شد؟!!
نقل قول:
GTA V قرار بود ماه گذشته برای PC منتشر بشه! پس چی شد؟!!
حسام جان تمام اون ها شایعاتی بود که خرده فروش ها و سایت های دیگه میگفتن ، برای تاریخ انتشار دقیق و اطلاعات دیگه باید تا E3 صبر کرد.
:11():
نقل قول:
حسام جان تمام اون ها شایعاتی بود که خرده فروش ها و سایت های دیگه میگفتن ، برای تاریخ انتشار دقیق و اطلاعات دیگه باید تا E3 صبر کرد.
:11():
خب ماشالله شما استادی تو این چیزا... :D
ممنون میشم یگی حدوداً پیش بینی شما برای اومدن این بازی برای PC حدوداً کی میشه؟
نقل قول:
خب ماشالله شما استادی تو این چیزا... :D
ممنون میشم یگی حدوداً پیش بینی شما برای اومدن این بازی برای PC حدوداً کی میشه؟
شما لطف داری حسام عزیز
اگر از من بپرسید میگم موقعی میاد که به فروش Watch Dogs لطمه بزنه. تاریخ انتشار WD بیست و هفتم ماه می هست ، پس یعنی GTA V هم همین حدود ها به بازار میاد.
البته این فقط یک حدسِ.
Ahsan Rasheed یا همان Thuway که دارای منابع داخلی معتبری می باشد در رابطه با عناوینی که قرار است امسال برای دو کنسول Ps4 و Xbox One منتشر بشود کرده است.
در ابتدا Thuway گفته است که اکثر عناوین AAA و بزرگ امسال تاخیر خواهند خورد و عرضه ی آنها به سال 2015 موکول خواهد شد.
همچنین باری دیگر Thuway تایید کرده که نسخه ی بازسازی شده ی عنوان GTA V به صورت HD قرار است در سال 2014 برای دو پلتفرم Ps4 و Xbox One منتشر بشود. او در حساب شخصی خود گفته است که:
من این صحبت را بارها انجام داده ام، اما عرضه ی برخی از بازی های بزرگ و AAA امسال به سال 2015 موکول خواهد شد. دلیل این کار ارتقای کیفی بازی ها و موتور بازیسازی ها بوده است.
فکر می کنم مردم تنها برای سال 2014 به عناوین بزرگی همانند Sunset Overdrive, The Last Of Us Remastered و پورت نسخه های متفاوت Halo بر روی Xbox One به عنوان عناوین بزرگ بسنده می کنند.تنها بازی بازسازی شده ای که امسال بیش از 4 میلیون نسخه به فروش می رساند GTA V می باشد.این نسخه در کنفرانس یکی از کمپانی ها در E3 2014 معرفی خواهد شد.