gtav luncher.exe رو بزنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
من اپدیت 1.33 ریلودد رو هم نصبیدم ولی همچنان وقتی لانچره رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
آخرین ویرایش توسط ensleader در تاریخ 19-10-16 انجام شده است
gtav luncher.exe رو بزنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . من لول 53 هستم تو آنلاین می خواستم بدونم کسی کرو خوب نداره ؟
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون رو اجرا میکنم ولی باز هم اتفاقی نیافته حتی در حالت administrator
|
دوستان کدومتون مود کامیون رو که جلوش یه بیل مانندی واسه پرتاپ خودروها رو لینکشو داره
قبلا لینکشو دیدم الان هرچی میگردم پیدا نمیشه یک گیگ حدودی سایزش بود
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
سوشیال کلاب ورژن جدیدش رو هم نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با جدیدترین ورژن سوشیال کلاب هم امتحان کردم :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی ویندوز رو هم هفت کردم باز هم نشد :(((
هیچ اروری هم نمیده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(احتمال میدم از dlcpacks بازی باشه که تو نسخه کورپک نیست)
------------------------------
بهترین نسخه فول آنلاک یا ریلودد هست.60 گیگ و+ آپدیت 1.33
دریغ از یک ارور :(
خوب آیت 1.33 که dlcpack هاروارد مجددا به نسخه corepack اضافه میکنه! !!
به هر حال حتی آگه به خاطر فقدان یه فایل باشه باید ارور بده ، درست مثل ارور های dll
عجیییییبه
تازه بدتر آینه که یه نسخه فشرده 2 دی وی دی از gta IV دان و نصب کردم ، داره عین ساعت کار میکنه
عایا هیچ کرک دیگه ای غیر از 3dm یا reloaded برای این بازی وجود نداره؟ مث کرک razor برای gta iv
آخرین ویرایش توسط ensleader در تاریخ 21-10-16 انجام شده است
کل پوشه dlcpack حجمش حدود 7 گیگ هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه کرک جز rld و 3dm نداره.
ensleader (22-10-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks