با سلام
من اپدیت 1.33 ریلودد رو هم نصبیدم ولی همچنان وقتی لانچره رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من اپدیت 1.33 ریلودد رو هم نصبیدم ولی همچنان وقتی لانچره رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
آخرین ویرایش توسط ensleader در تاریخ 19-10-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
gtav luncher.exe رو بزنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون رو اجرا میکنم ولی باز هم اتفاقی نیافته حتی در حالت administrator
کاربر شهرسختافزار
سوشیال کلاب ورژن جدیدش رو هم نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با جدیدترین ورژن سوشیال کلاب هم امتحان کردم :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی ویندوز رو هم هفت کردم باز هم نشد :(((
کاربر شهرسختافزار
هیچ اروری هم نمیده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(احتمال میدم از dlcpacks بازی باشه که تو نسخه کورپک نیست)
------------------------------
بهترین نسخه فول آنلاک یا ریلودد هست.60 گیگ و+ آپدیت 1.33
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks