مراحل اضافی؟ مثل DLC اینا؟ برای این بازی DLC برای حالت تک نفره عرضه نشده. حداقل فعلا یعنی خبری نیست تا اونجا که یادمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ممنون بابت پاسختون.یه جایی خونده بودم که DLC اضافی ارائه شده براش .شاید من اشتباه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبخشید یه سوال شاید به این تایپیک مربوط نباشه نسخه های قبلی gta مثل gta v حالت اول شخص(fps) دارند یا خیر?
AMD>INTEL (26-02-16)
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر .
مگراینکه یک MOD ساخته باشن.
با سلام
با رنج و مشقت مضاعف بازی GTA V نسخه COREPACK با حجم حدود 40 GB رو دانلود و نصب کردم
ولی اجرا نمیشه ، چندوقت کرک هم امتحان کردم ولی نشد که نشد
آخرین پیشرفتم شروع لانچره که که میگه برای فعالسازی باید به اینترنت وصل باشیده
خوب میشه دوستانی که بازیو نصبیدن و با موفقیت از 7 خان رستم گذشتند بگن چطور اجرا کنم
ضمنا ویندوزم هم 10 64بیتی هااااا
ممنون
بازی پس از نصب چند گیگ میشه؟ و همینطور پوشه dlcs رو حجمش رو ببین؟ اعلام کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر میاد افرادی که این مشکل رو داشتن با تغییر ساعت کامپیوتر مشکل رو حل کردن. کافیه ساعت کامپیوتر رو به اوایل آوریل 2015 تغییر بدید. ایشالا مشکل حل بشه. اگر هم نشد ایشالا به کمک سایر دوستان مشکل حل میشه.
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی دارای ستاپ نصب هستش و بعد از نصب حدود 50 گیگ در میاد
ضمنا تا جایی که میدونم از این نسخه بخش بازی چندنفره و کلیه زبان ها به جز انگلیسی حذف شدن تا حجمش کم شه
پوشه DLC در مسیر نصب دیده نشد
|
KOOROSH K (18-10-16)
اوووووووو مااااااای گااااااااش
این یعنی 5 گیگ دیگه
باشد بعد از دان و نصب نتیجه را اعلام میکنم ایشالا
salpc (17-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks