Mod (تغییرات توسط هواداران) مختلفی برای بازی GTA V تا کنون عرضه شده اما یکی از داغ ترین های حال حاضر Pinnacle of V نام دارد که شامل بهبود های مختلفی برای بازیست. از گرافیک بازی گرفته تا ماشین ها و سلاح ها همگی بهبود یافته اند تا واقعی تر عمل کنند و واقعی تر به نظر برسند.
لینک دانلود Pinnacle of V - World Enhancement Version 1.8.1
لینک ENB
لینک Reshade
سایت مربوط به این مد برای اطلاعات بیشتر
سلام یه سوال این enb و reshade چی هست واگه نصب کنید چه اتفاقی میوفته یعنی گرافیک میره بالا و از این جور موارد
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
من خودم در این زمینه اطلاعات کافی ندارم اما فکر کنم برای تغییر و افزودن افکت های گرافیکی به بازی هستن تا تصویر نهایی کیفیت ظاهری بالاتری داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (02-12-15)
متاسفانه پروسه تکمیل مد Pinnacle of V متوقف شد. به نظر سازنده اصلی این مد از کارهای دیگران برای مد خود خواسته یا ناخواسته استفاده می کرده و به همین دلیل این پروژه را متوقف کرده است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (03-01-16)
سلام خسته نباشید من سرعت cpu 3000 کارت گرافیکم gtx740 ddr5رمم 6 میخواستم بدونم میتونم این بازی خوب تو کامپیوترم اجرا کنم
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من بهتر بود مدل cpuتون رو هم کامل می نوشتید ولی در مورد بازی این بازی در این نسخه به خوبی بهینه سازی شده و احتمالا شما با کمی دستکاری تنظیمات و پایین آوردن رزولوشن و گرافیک بتونید این بازی رو اجرا کنید ولی به صورت قطعی نمیشه گفت باید خودتون امتحان کنید ببینید رو سیستمتون جواب میده یا نه.
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 25-01-16 انجام شده است
DOOM999 (20-02-16)
|
سلام
من الان نصب کردم حدود 3 ساعت طول کشید کرک دانلود کردم ریختم بازی کردم تو اخرین رزولیشن فوق العاده هست
اما یه سوال
تو این بازی فقط باید مرحله بری یا میتونی خودت بری ماشین سوار بشی دور برنی تو مرحله 2 خواستم این کار رو کنم تا ماشین رو برداشتم خلاف مسیر رفتم باختم
ممنون میشم کمک کنید
سلام عزیز. می تونید خارج از مراحل به دور زدن بپردازید و فعالیت های مختلفی در محیط بازی برای انجام دادن وجود داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مراحل اضافی GTA V روازکجا میتونم دانلود کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks