AMD>INTEL (08-05-15), M3RS4D 50062 (03-05-15)
اینم ماشین فرانکلین بروز شده
کلا ماشینه خوش استایلی هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نما رو به رفیقم نشون دادم تو کف مونده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با همون آپدیت V3 و ک - ر - ک - V4 دارم بازی میکنم (که فعلا فقط مشکل Q داره )
AMD>INTEL (08-05-15), M3RS4D 50062 (03-05-15)
یه صحنه سینماتیک
و فرار از دست پلیس با هواپیماالبته تو این وضعیت نمیتونستم تکون بخورم
اینم از شخصیت داغونه این بازی
AMD>INTEL (08-05-15), M3RS4D 50062 (08-05-15)
سلام دوستان من تازه نسخه core pack بازی نصب کردن ولی الان تو نقشه فقط یه علامت سوال به اسم strangers-and-freaks که هیپی اونجا نیست کسی میتونه کمک کنه
تو لینک زیر راهنمایی کامل بازی هست فقط به زبان انگلیسیه شما برای انجام این مرحله باید برید به قسمت ماموریتهای فرعی فرانک یعنی قسمت Strangers and Freaks missions و روی گزینه ی اول یعنی Pulling Favors کلیک کنید به صورت تصویری هم بهتون میگه چیکار کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهنمایی کامل بازیه GTA V
mehdi021 (07-11-15)
|
چند وقتی از عرضه بازی میگذره اما اگه درست یادم باشه باید دو تا فایل زیر رو دانلود کنید و در فولدر Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks قرار بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دانلود فایل 1
لینک دانلود فایل 2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون عزیز.
مهدی جان راه حل RAVYY جان رو تست کنید اگه مشکل حل نشد اون وقت سراغ دانلود فایل ها برید.
با تشکر از دوستان من انجام میدم خبر میدم فقط یه سوال اونم اینکه وقتی اون علامت سوال تو نقشه است هیچ ماموریت دیگه نباید تو نقشه باشه اخه تو نقشم فقط یه علامت سواله و هیچ ماموریتی نیست و توی اون قسمت کفش تو نقشه هیچ خانومی توش نیست
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
اینو یادم نمیاد متاسفانه فقط در همین حد یادمه که منم با ماموریتی به همین اسم مشکل داشتم و با دانلود فایل ها رفع شد. همونطور که گفتم واسه اطمینان حتما اول راه حل RAVYY جان رو چک کنید تا ایشالا مشکلتون حل بشه. اگه نشد اون وقت شروع به دانلود فایل ها بکنید. شاید مشکل با تغییر کرک هم حل بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (07-11-15)
[QUOTE=amigames;337944]چند وقتی از عرضه بازی میگذره اما اگه درست یادم باشه باید دو تا فایل زیر رو دانلود کنید و در فولدر Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks قرار بدید.
لینک دانلود فایل 1
لینک دانلود فایل 2
جناب فایل 2 موجود نیست
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
لینک کمکی برای فایل 2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه باز مشکلی پیش اومد و راه حل های دیگر رو امتحان کردی و به جواب نرسیدی شاید باید کرک رو عوض کنی. اگر مشکل پیش بود و امکانش بود صفحه مربوطه در سایت Corepacks و صفحه مربوطه در همین سایت رو مطالعه کن. می دونم خیلی شلوغ هست صفحه اش شرمنده. ورژن بازیت هم مد نظر داشته باش.
همچنین پست های اضافی پاک شدن (بحث کوچیکی پیش اومده بود که خوشبختانه به خوشی تموم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من هم یه نکته آخر به گفتهای دوستمون اضافه کنم و اونم اینه که اگه تمام این راهها رو رفتی و تو اون قسمت علامت سوال اون خانومه وجود نداشت بازی تو اون قسمت دچار باگ شده شما یا سیو بازی رو باید پاک کنی یا یه سیو سالم با همون درصد پیش روی جایگزین سیو قبلی کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks