سلام و عرض ادب با توجه به اینکه یه طرف حرف GTA هست این پست رو تو اینجا می دم و امیدوارم با عث انحراف تاپیک نباشه
خوب این عنوان رو بلاخره با هر زحمتی که بود رو ps3 تموم کردم واقعا عنوان قدری بود واقعا عالی بود پیشرفتهای فوق العاده ای نسبت به iv داشت با توجه به اینکه تمامی dlc های iv رو بازی کرده بودم این سری از همه لحاظ سرتر بود . ار لحاظ داستان بازی نسبتا خوب کار شده بود ولی بنده از 10 به داستان این بازی 7.5 می دم چون توقع بنده با بازی کردن عنوان انحصاری the last of us به شدت بالا رفته نمی دونم چرا بعد از اینکه GTA v رو تموم کردم اونم طی یک هفته عنوان انحصاری the last of us شدیدا من رو دچار تردید کرد که آیا واقعا عنوان بهترین بازی سال برازنده GTA v بوده یا نه ؟
واقعا همونجور هم که همه گیمر ها می دونن رقیب اصلیه GTA همین بازی بود ولی نمی دوم چرا داستان قوی و گیرای این بازی با من کاری کرده که چشمم رو به روی کاملترین بازی open world که تا حالا عرضه شده نسبتا ببندم . به طوری که تو دو روز پیا پی من رو به خودش مشغول کرد و جلوی مانیتور میخ کوب کرد من رو بیاده مترو 2033 انداخت واقعا لذت بردم و واقعا به هیچ عنوان احساس پشیمانی نمی کنم که ps3 خریدم مخصوصا وقتی که the last of us رو بازی کردم بازی در 4 فصل اتفاق می یوفته و از همه لحاظ هم کامل بود گیم پلی ، مخفی کاری و......... با اینکه این دو بازی کاملا سبک متفاوتی داشتن ولی خوب واقعا دیوانوار از the last of us خوشم اومد از نظر من همچیزه این بازی 10 از 10 هست حتی گرافیک این بازی (هر چند یه نمه مشکلاتی داشت اونم خیلی ناچیز ولی در کلا خیلی سطح بالا بود و مسلما نمی شه از یه کنسول گرافیک بی نقصی انتظار داشت ولی در کل گرافیک این بازی با بهترین های pc برابری می کرد از نظر من) امیدوار دوستان گیمر یه بررسی برای این بازی ترتیب بدن تا دوستان دیگه حداقل از دست ندن روایت این بازی رو
واقعا امیدوارم بازی ها مثل the last of us از اون روال خطی و تکراری بودن داستانشون در بیان چون به نظرم دیگه دوره داستانهای تروریستی و گرفتن دنیا توسط یک نفر و جلوش رو گرفتن به پایان رسیده و دیگه گیمر های مشکل پسند رو راضی نخواهد کرد
امبدوارم 2-3 تا عنوان انحصاری بعدی که روی ps3 بازی می کنم هم اینقدر حال بدن می تونه واقعا امیدوارم دوران اوجی رو برای ترک دیار گیم برام رقم بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید viva sony for best consol and best games

Bookmarks