کسی نبود جواب ما رو بده:1. (21)::1. (28):نقل قول:
Printable View
کسی نبود جواب ما رو بده:1. (21)::1. (28):نقل قول:
نقل قول:عزیز بارها و بارها جواب مشکلی که شما داری در همین تاپیک داده شده ... بگردی پیدا میکنی ... :yes:
سلام دوستان من یه مشکلی با GTA IV دارم . اونم اینه که نمی تونم texture Detail رو از حالت low به medium یا high افزاریش بدم . قبلا gt 8600 ، 256MB داشتم حافظه گرافیکی کم می اومد . به همین خاطر رفتم یه 1GB 4670 خریدم که این مشکل حل بشه ولی بازم نمی تونم حتی بیارمش رو medium . در ضمن من از پچ 1.0.2.0 استفاده می کنم به همراه کرک razor . ورژن درایورم هم 9.7 کاتالیس هستش . اینم سیستمم :
CPU : Intel Pentium E6300 Dual core FBS:1066 2.8GHz
MB : P5KPL-AM G31
RAM : 2*512MB Pariot 800 Mhz
VGA : GIGABYTE HD 4670 1GB DDR3
می دونم راهکار های زیادی تو این 65 صفحه وجود داره ولی چون پراکنده هست کمی سر هم کردنشون و به نتیجه رسوندش مشکله .اگه ممکنه یه راهکار مختصر و مفید ارائه بدید که من بعد از 100 تومن هزینه بتونم این بازی رو بدون مشکل اجرا کنم . چون خوندم که بعضیا با 4670 GTI IV رو با بالاترین جرئیات بازی کردن . بازم ممنون .
من سریال نامبر gta ivرو می خواستم؟
===============================================نقل قول:
شما با کمبود رم مواجه هستید
چون این بازی برای بههتر اجرا شدن نیاز به 1.5 گیگ رم داره
===============================================
من دو تا پوشه xlive و gta iv رو بعد ازاینکه ویندوز ایکس پی رو به سون 64 بیت تغییر دادم کپی کردم
اما حالا که سیو ها رو میریزم توی بازی --سیو ها لود نمیشن و کلا صفحه بهم میریزه
باید چکار کنم
اگر کسی سیو 20 درصد داره همراه با اموزش ریختنش توی سون(64 بیت) برای ما بزاره
من مشکل شما رو میدونم که باید کرک مخصوص بچی استفاده میکنید را در فایل نصب بازی کبی کنید و بعد بچ را دوباره نصب کنید .من الا این مشکل داشتم چون کرک بچ 1.4 کبی کردم و بچ رونصب کردم وقتی روی کامبیوتر جی تی ای مرفتم عمل نمی کرد تاوقتی که کرک1.3 روکبی کردم و بعد بچ رو نصب کردم درست شد ضمنا به این کرکی در سایتها هست نمیشه اعتماد کرد باید چند کرک مختلف دانلود کنی تا به جواب برسی.
مشکل شما کرک است .من وقتی کرک 1.4رو روی بازی کبی کردم و بعد بچ 1.3 نصب کردم توی بازی کامبیتر عمل نمی کرد وبعد کرک1.3 اصلی رو کبی کردم وبعد بچ رو دوباره نصب کردم درست شد .شما باید دنبال کرک بچ که دارید باشید.بهاین کرکهای سایتها نمیشه دل بست باید چند کرک مختلف دانلود کنید تا به جواب برسید اول کر ک را کبی کنید و بعد بچ رونصب کنید:wink:
سلام دوستان جدیدترین پچ gta iv رو میخواستم؟
ممنون
سلام
من بلاخره تونستم بخرم بازی رو 4 ت dvd که جمعا 16 گیگ شده
بازی رو نصب کردم اما اول بازی راکاستور میاد میگه باید وارد سایت بشی و بازی رو به صورت آنلاین انجام بدی
وسط بازی هم همش ویندوز لیو میاد میگه آنلاین شو
چیکار کنم دیگه نخاد آنلاین بشم
در ضمن بازی رو هر دو تا سیستم کنده چی کار کنم خوب بشه
چند تا سوال آماتوری پچ چیه چه جوری باید بریزم
چه جوری ماشین ها رو بریزم
قضیه این مپ چیه ودرآخر چه جوری ماشین درسیت کنم
ممنون میشم جواب بدید
سیستمم
1: cpu: cor i3 2.1
vga:4330HD 512
ram:4g 1066
2:cpu amd 425 3.5
vga : 4200 hd 512
ram 4g 1333
مثل اینکه کسی نیست جواب مارو بده با کلی کلنجار تونستم کرک رازور گیر بیارم و یه پچ رو ریختم سرعتش رفته بالا ولی خوب نیستنقل قول:
در ضمن کسی نمیدونه چه جوری ماشین بریزم توش