پس نداره!!
Printable View
پس نداره!!
چرا داره خوبشم داره تازه از اون بهتر :دی ولی به دلیل ف ی ل ت ر ن گ اینجا نمیشه آموزش داد lol
من می خوام بدونم اگه مرحله هایش رو بریم لباس پلیس باز میشه؟واین که چند تا فروشگاه لباس بازمیشه ؟
بنیامین صالحی:1. (27):
سلامنقل قول:
من می خوام بدونم اگه مرحله هایش رو بریم لباس پلیس باز میشه؟واین که چند تا فروشگاه لباس بازمیشه ؟
والا من تا الان که لباس پلیس ندیدم ولی یه مرحله باد یکی رو تو بیمارستا بکشی که لباس دکتری میپوشی . :cool:
فروشگاه لباسم من الان 3 یا 4 تا دیدم توش :yes:
کسی سریال game for windows live رو نداره؟
سلام
اقا من با ریختن مد های دیگه مشکلی ندارم.
فقط یه مد neon میخوام بریزم که از نوع .vb یعنی ویژوال بیسیک
و هر چی هم ور رفتم نتونشتم.
یه نفر ما رو یاری میکنه؟
در ضمن میخوام مد playerselector هم بریزم ولی چجوری . از xliveless استفاده کردم ولی multiplayer رو از بین برد.:1. (2):
با عرض سلام و خسته نباشيد از زحمتاتون دوستاي گلم . من پچ رو ريختم اما سيواي بازيم پاك شد . يكي از دوستان كه سيو 24% يا 20% رو كه گذاشته بود براي دانلود كه براي داش مهدي بود من دانلود كردم و طبق توضيحات شما ريختم اما بازهم سيو عمل نميكنه و مياد توي نيو گيم . در قسمت لود بازي هم ميگه شما سيوي نداريد . لطفا" يه راهنمايي كنيد. ممنون
نقل قول:
اینجا دیگه کسی جوابتو نمیده :whistle:
منم اتفاقی به اینجا سر زدم :party:
تا جایی که یادمه اون قدیما یه فایلی به نام CopyXLiveResources رو تو folder بازی اجرا میکریم و سیو ها درست میشد.
اگه ندشتی دانلود کن.:cool:
دوست عزیز شما سیو هارو کجا قرار میدید؟:1. (26):نقل قول:
اون سيوي كه دوستمون گذاشته بود براي دانلود رو پوشه اي كه به نام GTA IV هست در : C:\Documents and Settings\Pop Star\Local Settings\Application Data\Rockstar Gamesنقل قول:
و پوشه اي كه Xlive نام دارد رو در : C:\Documents and Settings\Pop Star\Local Settings\Application Data\Microsoft
اما به هيچ عنوان سيو اجرا نميشود . كرك پچ هم براي همين پچ هست و درست هم هست اما سيو اجرا نميشود.
ممنون كه جواب داديد . اميدوارم بتونين راهنماييم كنين.