AMD>INTEL (28-01-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VFSDF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی پست بالا هم گفتم این ماد هنوز داره ساخته میشه
از این سایت میتونید دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-01-14)
*MoJtAbA* (28-01-14)
نسخه بلک باکس هست سالمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه هم سالم نباشه بخاطر فشرده سازی میتونه فقط صدا و رادیو هاش مشکل داشته باشن که اون ها رو میشه از اینترنت دانلود کرد.
AMD>INTEL (28-01-14)
تشكر از لطفت . فكر كنم از تورنت بگيرم بهتره . چون يك پارچه تره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (28-01-14)
دوستان عزیز دوتا مد گرافیکی پیدا کردم نگاهی بهش بندازید و بگید ارزش داره ازش استفاده کنیم یا نه ؟ ا اونجایی که گفتین مد در حال ساخت هست !!!!
http://game2download.ir/post/3956
http://game2download.ir/post/2842
*MoJtAbA* (01-02-14)
دوستان عزیز دوتا مد گرافیکی پیدا کردم نگاهی بهش بندازید و بگید ارزش داره ازش استفاده کنیم یا نه ؟ ا اونجایی که گفتین مد در حال ساخت هست !!!!
دانلود پچ گرافیک بسیار زیبای V Graphic Mod برای GTA IV و EFLC - گیم تو دانلود
http://game2download.ir/post/2842
AMD>INTEL (01-02-14)
|
این همون مادی هستش که به شما گفتم اینطور که از این ماد تعریف کردن باید گرافیک خوبی داشته باشه اگه میخواید دانلود کنید ولی فک کنم کلا بازی اصلی رو عوض کنه و لذت نسخه اصلی رو نداشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-02-14)
سلام دوستان . من دوتا مد یکی دسترسی به همه ماشین ها و یکی مد تیونینگ رو فعال کردم و چندتا ماشین جایگزین کردم . حالا یکم که بازی میکنم اخطار زیر رو میده و میندازه بیرون از بازی ! چیکار کنم ؟
Capture.JPG
سلام
ببخشید ممکن بهترین پچ یا حالا ماد گرافیکی یا کلا هر افزونه ای که خودتون استفاده میکنید و میدونید بی ایراد هستش را برای نسخه های iv یا eflc معرفی کنید؟
حقیقت هر چی تاپیک را خوندم بیشتر گیچ شدم و اخر هم مجبور شدم سوال کنم
در ضمن ممنون میشم اگر لطف کنید کلیه ی فایل هایی هم که نیاز را لینکش را قرار بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز مودی که بالا لینکش رو گذاشتید فقط بر روی ورژن های زیر کار میکنه:
GTA IV
-1.0.7.0
-1.0.6.0
EFLC
-1.1.2.0
-1.1.1.0
-1.1.0.0
مطمئن بشید که ورژن بازی شما با این ورژن ها منطبق هست یا نه ؟
بهترین سایتی که میتونید مود های GTA IV و EFLC رو دانلود کنید سایت GTA 4 - mods هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dr pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت GTA Inside هم عالی هست منتهی این سایت مد های همه قسمت های GTA رو گذاشته
شاد باشید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 02-02-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks