shah.In (07-01-14)
salam be hame dostan
man in bazio mikham
yani dige dahanam aab oftad baske tarif kardin
ye file feshorde gozashte bodin ke alan to rapidshare nist dige...
mishe dobare bezarin on file'o????
please!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shah.In (07-01-14)
بعد از نصب این پچ از این کرک هم استفاده کنید تا بازی اجرا بشه. http://www.4shared.com/rar/Y4U2IwWJ/...iv_patch_.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (29-03-13), shah.In (07-01-14)
|
سلام :(
دوستان میگم تو مرحله clean getaway گیر افتادم
ماشیننو میدزدم میرم پیشه اون نقطه زرد که تو نقشه هست اما هیچ چیزی اونجا نیس چیکار کنم ؟؟ لصفاااااااااا کمک کنیییییییییید
shah.In (07-01-14)
فکرکنم اجرا میشه.ولی کمی ضعیفه.
shah.In (07-01-14)
جون هر کی دوست داری بگو مرحله قبل شو چطوری رد کردی ماشی نو میدزدم بعد میرم تو نقطه زرد هیچی نمیشه کسی زنگم نمیزنه پیاده ام که میشی درب ماشین قفل میشه اینم اینمیلم خدا پدرتو بیامرزهmohsen_hasani1318@yahoo.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qartal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shah.In (07-01-14)
قسمت 35 بازی رو دانلود کردم هرکی یجور گفت وارد بازی کن با برنامه های مختلف نتیجه این شد دیگه GTA IVم اجرا نمیشه :| یعنی پایان زندگی زیبای من :| هیشکی هم که پاسخگوی سوالات ما نیست :((((((((((((((((((((((((((
Thug Life
maikhm bazio baz konam mige *the ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll* file xlive ro bardashtam ejra mishe ama savehamo bala nemiare hamash mire too online chikar konam bahash? unistall konam fatehasho bedam aya????thank misham ye javoonmard javab bede
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Thug Life
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shah.In برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای حل شدن مشکل سیو باید اکانت افلاین یا همون Games For Windows بسازید
|
Shah-in همونطور که مجتبی جان گفتند احتمالا با اکانت آفلاین برای Windows Live مشکل حلشه(فکر کنم تو پست های صفحه های قبل گفته شده بود این موضوع) اینم لینک دانلودش اگه اشتباه نکنم و واسه ساخت اکانت هم توی بازی می تونی دکمه Home رو بزنی و راحت اکانت آفلاین بسازی اگه درست یادم باشه...(خوشبختانه من اون موقع ها یادمه مشکل زیادی واسه انجام بازی نداشتم اما مراحل راه انداختن بازی و اینارو دیگه دقیق یادم نیست حالا ایشالا مشکل شما و بقیه هم حل میشه...)و اینکه نمی دونم این قسمت 35 که توی پست اولت گفتی حالا از کدوم صفحه و کی با همین اکانت یا اکانت دیگه ای دانلود کردیش یا شاید از یجا دیگه گرفتی یا هرچی یا شایدم کلا سرکار گذاشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما سعی کنید پست ها رو هم کامل بخونید تا برای بازیتون هم مشکلی ایجاد نشه(به تاریخشونم برای لینکا و ... توجه شه) اما حالا از این فرصت استفاده کردم و لینک های صفحه اول رو هم آپدیت کردم چون کلا لینکاش دیگه خراب بودن.در نهایت اگه امنجان کردید و این روش جواب نداده اطلاع بدید ایشالا درستش می کنیم !
همچنین لینک های ویرایش شده در صفحه اول مستقیم هستند و برای GTA IV و Episodes from Liberty City هستند.(نسخه کامل بازی Complete Ediiton...)
برای دانلود مد گرافیکی بازی هم اینجا کلیک کنید فقط قبلش از بازی کپی بگیرید بک آپ داشته باشید.
و اینکه شرمنده اگه برخی دیر به پست هاشون جواب داده میشه برخی پست ها بعضی وقت ها جا میفتن دیده نمی شن برخی هم دیگه قدیمی شدن در کل هم تاپیک و بازی قدیمی هست اکثرا دیگه یادشون نیست چیزی.در کل دوستانی هم که سر بازی با باگ برخورد می کنند از آخرین آپدیت استفاده کنند یا اصلا آپدیت استفاده نکنن چون بعضی آپدیت ها ممکن هست کارو بدتر کنه و اگه بازم مشکل حل نشد بازی رو یک بار دوباره نصب کنند و اگه بازم فرقی نکرد دنبال سیو بگردید یا برای سرعت بیش تر برای راه حل های دیگه قبلش یکبار مشکلتون رو اگه توی گوگل تایپ کنید بازی انقدر معروف هست که احتمالا مشکل حل بشه!
ممنون آقا مجتبی ممنون ami جان بابت توضیح کاملتون . من باید یبار دیگه بازیو نصب کنم . اعصابم خورد شد unistalll کردم
ولی سیوهاش هست اگه بشه استفاده کرد شانس آوردم!!! لینک های بالا رو دانلود میکنم 100% استفاده میکنم. بازم تشکر میکنم از شما ادمینای گل و سایت توپپپتون
Thug Life
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks