سلام میشه یکی بگه من باید چجوری این بازی رو نصب کنم و کرکش رو کجا بریزیم؟ مرسی
سلام من مي خواستم 2 پارتيشو دانلود كنم اما تو سايتي كه آپ كرديد ميگه اين فايل حذف شده اگه ميشه لينك ديگه اي بذارين ممنون!
سلام میشه یکی بگه من باید چجوری این بازی رو نصب کنم و کرکش رو کجا بریزیم؟ مرسی
salam mishe yeki be man bege chetori bayad nasbash kard va kerakesh ro koja copy paste kard?mamnoon
rasti ba graphic 256 mb car mikone?????????????????برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید merc
سلام من وقتی سیو 100% رو میریزم وقتی میخوام لود کنم مینیویسه
load failed. please check your hard drive and try again
لطفا کمکم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوستان
من کل تاپیک رو خوندم
سرم ترکید
تمام کرکهایی که دوستان گزاشتن تک تکشون رو دانلود کردم
قبل از نصب پچ اصلا هیچی به هیچی اصلا اجرا نمیشه چیزی
وقتی پچ 1.3 رو نصب میکنم بازی میاد اجرا بشه یعنی کل صفحه سیاه میشه میخواد بره تو بازی که ارور میده و میزنه dont send .
پچ 1.4 هم گیرم نیومد نصب بکنم اگه کسی داشت بزاره لطفا .
چیکار کنم ؟
ویندوزم sp3 xp
رو seven که اصلا اجرا نمیشد برا همین عوض کردم اصلا رو سون پچ هم نصب نمیشد نمیدونم چش بود
لطفا راهنمایی کنید xp هم آپدیت آپدیته یعنی دم و دیقه دارم آپدیت میزنم سرعت اینترنتم هم که بد نیست 512 برا همین هرچی پچ و آپدیت و ... داشتید مشکلی ندارم
شما لازم نبود پچ دانلود یا نصب کنی ... مشخصات سیستمت چیه ؟
آیا Game for windows live رو آپدیت کردی ؟
من با کرک razor 1911 پارسال بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
game live windows رو چجوری آپدیت کنم ؟!!!!!!!!!!!!!
من فقط همیشه میزنم استارت آل پروگرام مایکروسافت آپدیت بعد اونجا تو سایت خودش اسکن میکنه و میتونی هم بصورت دستی انتخاب کنی هم خودش اتوماتیک آپدیت میکنه .
مثلا چند وقت پیش frame work 3.5 نصب بود آپدیت کرد به fram work 4 exanted
game for live ورژنش رو نزده از کجا باید آپدیتش کنم ؟
آخه وقتی پچ رو نصب کردم صفحه مانیتور سیاه شد خواست بره تو بازی ارور دونت سند فلان داد بسته شد اصلا تصویر نداد فقط صفحه یه دو ثانیه سیاه شد
وقتی پچ 1.3 نصب نبود کرک 1.3 و 1.4 که نصب میکردم اصلا صفحه سیاهم نمیومد .
ممنون
سیستمم مشخصاتش پایینه رم 2 سی پی یو amd 7750 clock 2900 ' گرافیک 3200 آنبورد
من فقط میخوام اجرا بشه فکر کنم هر بازی باید اجرا بشه حتی با فریم 1 باشه فقط میخوام تصویر بازی رو ببینم
مثلا مافیا 2 رو نصب کردم اجرا هم شد فقط باید رزولوشن رو پایینترین حالت میزاشتم اونموقع میشد بازی هم بکنی بنچمارکش که میگرفتم 10 فریم میداد
ممنون
پیدا کردم ورژن game windows live 2
نوشته
کسی نیست کمک بکنه ؟
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks