یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می خواستم ویندوززم رو عوض کنم از فایل های save که تو aplication data و بعد از rock star یک کپی گرفتم! که فایل save هم بود ویندوزم رو که عوض کردم و بازی رو نصب کردم فایل رو همون جای قبل ریختم ولی save هام نمیاد بزی از اول میاد چیکار کنم؟
یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه کپی از سیوهاتونو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames بریزید احتمالا درست میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
itkh (19-09-09)
دوست عزیز برای من هم همینطور شد و دنبالشو نگرفتم ببینم چطوری میشه درستش کرد !
ولی شما میتونی اول بری داخل بازی همون پروفایل ای که قبلا ساختی دوباره بسازی ( با همان اسم ) بعد وقتی که یک بار سیو کردی میتونی بیای بیرون و سیو های قبلت رو کپی کنی همونجا به احتمال قوی باید درست بشه .
|
من تا حالا 5 بار ویندوز عوض کردمو بعدش دوباره بازیو ریختم و فقط سیو هامو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames ریختم و دیگه نیازی به پروفایل نداشتم و مستقیما بازیو ادامه میدادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز هر کار می کنم error میده!save ها رو تو منو نشود میده ولی روش کلیک می کنم که لود بشه میگه faild load و میگه هار مشکل داره!عجیب غریبه!دلیلش چ میتون باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه به خاطر کرک یا اینکه آپدیتش رو نصب نکردم باشه؟
دوست من شما جواب خودتونو دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ورژن پچ و کرک بازی یکی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salam man gta ro bazi mikonam doorbin tekoon mikhore goftid ke bayad cracke razoro berizam vali man dllesho peyda nakardam baraye download
توي يه مرحله كه بايد با Manny يه يارو رو تعقيب كنم تا به محل بقيه مواد فروشا برسيم ولي وقتي به مقصد ميرسيم هيچ اتفاقي نميافته يارو هم تو ماشين نشسته و بيرون نمياد. هيچ علامتي هم نيست كه ماشين رو روش ببرم.اسم مرحله Escuela of the street هست. ميشه لطفا راهنمايي كنيد چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم ولی به این مشکل برخورد کردم کسی میتونه کمکم کنه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks