یکم واضح تر توضیح بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدOverclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرم
اگر پول داری که یکم خرج کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیعنی به نظر شما چکار کنم؟
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!
3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .
این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks