دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟

5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید