عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
آخرین ویرایش توسط mahyarperspolis در تاریخ 27-02-09 انجام شده است
|
|
1=آهنگ باید mp3 باشد.(پسوند های دیگر را مطمئن نیستم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2=بعد در setting بازی در قسمت Audio باید سرچ کنی و بعد در یکی از موجهای رادیو آهنگ پخش می کند.(البته نه همیشه کمی از مواقع حرف می زنند.)
(الان GTA iv روی کامپیوترام نیست و گرنه بیشتر توضیح می دادم.)
(همین ها رو که یادم بود گفتم شاید بدردت بخورد.)
کاربر شهرسختافزار
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من اهنگ ها رار يختم اما چه جوري اجرا كنم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رادیو ها رو یکی یکی با اسکرول موس گوش کنید... یکیش هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
salam be hame...man vaghti varede bazie gta IV misham safheye namayesh moratabban invaro oonvar mishe . kheili tekoon mikhore va aslan nemishe bazi kard.rahnamaee mikham...albate ino midoonam ke moshkel az safhe namayesham nist .(moshkele man tekoon khordane doorbibinie ke poshte sare niko hastesh)age mishe ye rahi begin ta dorostesh konam
lord asghar (06-09-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks