لینک دانلود RivaTuner V2.22 از سایت Guru3D
اما انتظار معجزه نداشته باشید!
کاربر شهرسختافزار
لینک دانلود RivaTuner V2.22 از سایت Guru3D
اما انتظار معجزه نداشته باشید!
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوستمون درست می گه شاید 2 تا 3 فریم تفاوت رو احساس کنی اما اینطور که دوستان گفتند پچ نسب کنی خیلی بهتر می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
amirpcp30 (15-02-09)
کدام پچ ؟ لطفا لینک بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه تنظیمات گرافیکی در بازی کمک می کند تا فریم بالاتری داشته باشیم؟
من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
कभी हार
خدمت شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود کرک Razor برای GTA IV PC که مشکلات پچ دوم را حل میکنه ! مثل مشکل زدن E در کافی نت و کار نکردن اون !
پسورد فایل : pcnetwork.ir
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
amirpcp30 (15-02-09), jahan (08-03-09), Mahdi_Moosavi (20-02-09), Overclocker (15-02-09)
|
|
در مرحله یکی مانده به آخر کشته شدن roman با kate چه فرقی می کند؟
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 20-02-09 انجام شده است
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
به این صفحه برید و Grand Theft Auto IV v1.0 [4.1 MB] Fixed Executable [Updated] رو دانلود کنید من مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zombie1404 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qartal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------------------------
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Zombie1404 (21-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks