می تونی یه اسکرین شات ازش بزاری
آقا سلام علیکم
من مشکل activision code دارم
بازی و که run کردم
ازم code می خواد که می رم از قسمت offline فعالش کنم
اونجا یه unlock codeداره
یه serial
اما تو هیچ کدوم از این کرک های شما نیست
لطفا یکی دقیقا توضیح بده که باید چیکار کنم یا خودش با activision code خودش چیکار کرده
ییخشید
ممنونم
می تونی یه اسکرین شات ازش بزاری
New Season
دوستان بی زحمت یه توضیح راجب نحوه ریختن سیوهای GTA بدید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این بازی رو تا آخر رفتم و سیوهامو نگه داشتم چون میخواستم ویندوز عوض کنم،حالا که دوباره نصب کردم هرکاری میکنم نمیتونم سیوهامو بیارم و چون شنیدم که میشه میخواستم بپرسم چه کار باید بکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مطمئنن این رو قبلا توضیح دادید ولی شرمنده تعداد صفحات زیاده امکان سرچ نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بچه
من تو مرحله clean getaway وقتی میرم ماشین رو میدزدم
یه جا بهم نشون میده که میرم اونجا ولی هیچ کاری نمیکنه
یعنی هیچ علامتی نیستش
بهید چی کار کنم؟
تو همون جا که پارکینگه و یه درش باز هست رو میگم
لطفا کمک کنید
با تشکر
|
من gta iv رو دارم میخوایش ؟
اراکی ام
از پاساژ طلا خریدم
دوستان کرک های موجود برای این بازی که توانایی استفاده از کامپیوتر بعد از پچ دوم را داره را میدید ؟ بعد از پچ دوم استفاده از کامپیوتر مشکل هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
يعني اينجاهيشكي نيست كه بدونه كار كنم؟
اين همه ادعا ميكنين تمومش كردين همينه؟
عزیزم من اسم اون مرحله را یادم نمیاد . توی این بازی هم که همه جای این بازی باید یک ماشین بدزدی ! ولی اگه اشتباه نکنم این مرحله ای هست که Packie میگه برو یک کامیون بدزد بیا توی اتوبان و اتوبان را ببند ؟ درسته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yashar1984 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
خدمت شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=19601&page=14
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (13-02-09), N0m@d (09-03-09)
سلام شهريار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز جاناین اول بازی هستش
توی اون سیو ها که گذاشتین مرحله 11 میشه
همون که اول سوار ماشین میشه
تو اون راهنما نوشتین اول برو کارواش اما نمیدونم این کارواش کجاست؟
مرحله مال ولاد هستش
همئنی که میگه جای طلب برو ماشین رو بیار
لطفا زودتر جواب بدین حوصله ام سر رفت
راستی سیوش رو هم دان کردم اما وقتی گذاشتم تو پوشه
میام لود کنم ارور میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks