Shahryar (17-01-09)
یه ترفند اجرای اجرا کردن GTA IV رو WIN XP SP2 پیدا کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی آیکون GTA IV.exe روی دسکتاپ یا درون پوشه ی بازی کلیک راست کنید و properties رو بزنید . از اون بالا به قسمت compatibility بروید و
Run this program .... رو تیک بزنید و windows 2000 را انتخاب کنید .
حالا می تونید بازی رو راحت اجرا کنید بدون نیاز به Service Pack 3 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (17-01-09)
سلام به همه ی اعضای گل سایت
یه مشکل اساسی واسم پیش اومده.من حدوده 1 ماه بود داشتم به خوبیو خوشی جی تی ای آی وی رو بازی میکردم که از دیروز دیگه نمیره تو بازی کرک هاشم ظاهرا از کار افتاده چون پاکشون کردم یه بار دیگه کپی کردم ولی دیگه کار نمیده خواهشا یکی کمک کنه.البته کرکی که دارم همون rozar هست
آخرین ویرایش توسط k550i در تاریخ 17-01-09 انجام شده است
سلام یه سوال ؟
من با اون که گرافیک رو تا اخرین حد پایین اوردم
ولی باز هم تصویر اهسته هست بازی برا من
گرافیک من 512 جی فورس 8800 هست
بعد این که توی بازی ماشین ها خوب ترمز نمیکنن .... باید سر یه چهار راه ترمز بزنم تا سر چهار راه بعدی ماشین کامل بایسته
میشه بگین باید چی کار کنم ؟
لطفا پست قبلی من رو جواب بدین
میدونم همتون استادین ولی گفتم بد نیست این ترفند رو هم من بزارم
برای اجرای بازی همون طور که میدونید باید سرویس پک 3 نصب باشه ..ولی خیلی هلا هستن مثل من که حوصله عوض کردن ویندوز ندارن ....
من تو این پست یه ترفندی رو میگم که میتونین سرویس پک 2 رو به 3 تبدیل کنین
از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنیدو در داخل Run کلمه Regedit را تایپ کنید و گزینه Ok را بزنید، و در صفحه ی باز شده به آدرس زیر بروید:HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CURRENTCONTROLSET -> CONTROL -> WINDOWSحالا در صفحه باز شده بروی گزینه CSDVERSION دو باز کلیک کنید تا یک صفحه باز شود و در قسمت VALUE DATA عدد داخل آن را به 300 تغییر دهید و OK را بزنید .حالا پنجره را بسته و کامپوتر را ریستارت کنید.|برای تبدیل مجدد پک 3 به پک 2 آن عدد 300 را به عدد 200 تغییر دهید |برای اینکه متوجه شوید که ویندوز شما به پک 3 تبدیل شده است بروی MY COMPUTER کلیک راست کنید و گزینه Properties کلیک کرده در صفحه باز شده خط چهارم مشخص شده است
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 18-01-09 انجام شده است
به به
سلام برادر حسین بزرگ
خوبی داداش؟
حسین جان پردازنده چیه؟
مدل دقیق کارت گرافیک را هم بگو. (میدونم برات سخته اما حداکثر تلاشتو بکن!:دی)
اینم برمیگرده به گیم پلی. یکم بری جلوتر دستت روون میشه.بعد این که توی بازی ماشین ها خوب ترمز نمیکنن .... باید سر یه چهار راه ترمز بزنم تا سر چهار راه بعدی ماشین کامل بایسته
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
2sib (18-01-09)
این مورد راهی نداره ! کم کم عادت میکنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چون تویی سفارش میکنم بچه ها برات یه ABS چهار کاناله ببندن رو ماشینات ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
2sib (18-01-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داش عماد گل
نوقرم = نوکرم
dual cpu e2180 @2.00ghz
2.00gb of ram
512 geforce 8400 gs
دیگه بیشتر از این اطلاعات بلد نیستم :دی
راستی من پچی که تو صفحه های 16 ، 17 فکر کنم بود که مهدی موسوی عزیز زحمتش رو کشید دانلود کردم و نصب کردم .... ولی هنوز تو بازی نرفتم ببینم دنیا دست کیه :دی
اخه یکی گفت این پچ رو دانلود کن مشکل صحنه اهسته بازی هم حل میشه
حالا عماد جان راه دیگه ایی داری بگو
حسین جان کارتت یکمی برای این بازی...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لطف کن و از قسمت تنظیمات گرافیکی بازی هم یه شات بذار مثل این:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کدوم ورژن درایور برای کارتت استفاده میکنی؟
باتشکر
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عماد جان سوال های تخصصی قرار نشد بپرسی هاااااا :دی
به جای این کارا فکر راه چاره باش :دی
اینم اسکرینی که خواسته بود
حالا باید چی کار کنم ؟
ببین چقدر رزولشن رو اوردم پایین ( اخرین حد ممکن ) ولی بازم تصویر اهسته هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره برادر رزلوشن خیلی پایینه نباید مشکلی باشه، مگه اینکه...
راستی ورژن درایور را نگفتی!
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks