کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالانم روی 2.8 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی جاها فریم ریت خیلی میاد پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من وقتی بازی را نصب کردم . و وقتی ان را اجرا میکنم این پیغام را میده
The ordinal 5038 could not be lovated in the dynamic link library Xlive.dll
بعدش هم در ویستا has syiooed working را پیغام میده
نمیدونم ماله کرک ؟ ماله چیه ؟
ویندوز من ویستا سرویس پک 1
گرافیکم 8500 جی تی
رم 2 گیگ ژِِِیل
سی پی یو 6600 کوااد
و .... .
ولی این پیغام را میده از دوستان اگر راهنمایی بکنند ممنون میشم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasparov برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن های شهر سخت افزار خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه مشکل از خود بازیت باشه ، یعنی DVD هات مشکل دارن .
بقیه ی بچه ها هم کمک کنن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تنظیماتو یه خورده اوردم پایین بهتر شد
Statistics
Average FPS: 33.54
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 88%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 15
Detail Distance: 18
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Speakers (SB Audigy)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
D J V A H I D (30-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من موفق شدم بازی رو اجرا کنم
حالا یک عالمه بازی کردم و سیو کردم الان نمیدونم چطوری لود میشه!!
الان بازی از اول اومده!!
راهنماییم کنید لطفا
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dr.evil696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی بازی از اول اومد ایکیپ بزن برو از منوها روی گیم تو اونجا نوشته لود .. لود بزن حالشو ببر اتو سیوم فعال کن تا نیازی به رفتن به خونه نباشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشت سرش با فاصله اگه برید هیچ مشکلی بوجود نمیاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیو گیم تک تک مراحل بازی هم در چندین صفحه قبل موجود هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
jahan (08-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من ...ببین اینجا شما باید با فاصله پشت سرش راه برید... خیلی بهش نزدیک نشید...!!!خیلی راه نیست...میره میرسه به یه جای تونل مانند... بعد میره داخل و یه نفر میاد کتکش میزنه !!! اونوقت شما میری دنبال طرف...که اینو زده...واین تازه اول ماجراست...!!! باید یه دور قمری با دوچرخه دور پارک بزنی تا بعد از تعقیب و گریز فراوان بتونی بکشیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jahan (08-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks