آقا من تمام اين چيزايي که گفتيد انجام دادم
اينم مشخصات سيستمم:
ram:1.5 gig bus 800
graphic:4850 drr3 512
cpu :e4500
درايور کارتمم 8.12
ولي بازم اينطوري ميشه چه بايد کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من تمام اين چيزايي که گفتيد انجام دادم
اينم مشخصات سيستمم:
ram:1.5 gig bus 800
graphic:4850 drr3 512
cpu :e4500
درايور کارتمم 8.12
ولي بازم اينطوري ميشه چه بايد کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین راه دانلود از رپید شیر بدون داشتن اکانت http://rapidbaz.com/from/28424
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بزودی خبرشو میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ... این کرک رو بهترین کرکرهای دنیا درست کردن... من خودم از این استفاده میکنم به این دلیل که فیدور جوابم نداد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره دقیقا همینه که پویان میگه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کرک رازور 1911 رو دانلود کردید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این مشخصات سیستم نباید مشکل داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته بدونید که اگه رو ویستا بازی میکنید مشکل رم دارید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 20-12-08 انجام شده است
कभी हार
چه طوری میشه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
تو رو خدا هیچکی کرک razor1911 برای دانلود نداره
کاربر شهرسختافزار
تو رو خدا هیچکی کرک razor1911 برای دانلود ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط razor1911 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام ... دوست عزیز من تو همین تاپیک 3 بار کرک رازور1911 رو گذاشتم... چرا دقت نمیکنید ؟
اینم خدمت شما... کرک رازور 1911 آپدیت شده...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htmباید گزینه چهارمی رو دانلود کنید...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 25-02-09 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks