مشكل كرك دارم . هر كاري ميكنم اجرا نميشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشكل كرك دارم . هر كاري ميكنم اجرا نميشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MohammadG900 (10-04-09)
|
من متاسفانه خیلی وقت هست بازی نکردم با PC.و حالا هوس کردم یه یکم بازی کنم.
سیستم من به صورت زیر هست :
CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Ram : 2GB
Graphic Card : Nvidia Geforce 7300 Se / 7200 Gs 512MB
بازیهای جدید Brothers In Arms رو نصب که کردم یکم گیر میکرد و کند بود. حالا این بازی با من سازگاری داره؟
البته با من که جرات نداره نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورم با سیستمم هست
Failure is not an option
خودتون راحت میتونید ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Bahador (02-08-09)
خوب پس گمونم از نظر گرافیک کم میارم و اینکه رم هم لب مرز هست احتمالا این بازی برای من خیلی کند اجرا بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks