بابا
بیلیزارد بهترینه من بیلیزارد رو انتخاب کردم چون تمام بازی هاش عتیاد آوره
بقیه بوقن جز EA
Activision : Call of Duty - Prototype - Guitar Hero
Bethesda Softworks : The Eldes Scrolls - Fallout 3 - Wet
Blizzard Entertainment : WoW - Warcraft - Starcraft - Diablo
Capcom : Resident Evil - Street Fighter - Divel May Cry - Lost Planet
Codemasters : Dirt 1-2 - GRID
EA : NFS - The Sims - Left 4 Dead - FIFA - Crysis - C&C - Army of Two - Burnout - MoH
Epic Games : Gears of War 1-2 - Unreal Tournament
Konami : MGS - PES - Silent Hill
Microsoft Game Studios : Halo - Fable II - Forza Motorsport - PGR 4 - AoE - GoW - Mass Effect - AoM
Nintendo : Mario - Super Smash Bros - The Legend of Zelda - Final Fantasy
Rockstar Games : GTA - Bully - Max Pane - Manhunt
Sega : Empire Totalwar - Medieval II Totalwar - Sonic Adventure - Virtual Tennis - Condemned
Sony Computer Entertainment : Uncharted - GT - Ressistance - Comet Crash - God of War
THQ : Smackdown vs Raw - Saints Row - Warhammer - Red Faction - Company of Heroes
Ubisoft : Assassin's Creed - Tom Clancy's Games - Call of Juarez - Farcry - PoP - M&M Games
باید انتخاب چند گزینه فعال میشد!
ولی Epic Games : Gears of War 1-2 - Unreal Tournament محشر بیدن!
CPU: Intel Core 2 Quad 6600
M.B: Dfi BloodIron P35
Ram: Patriot 2*2gb B 800
HDD: Western Digital 2*500gb green
VGA: ATi HD4850 Sapphire
Case: ThermalTake Tsunami Dream Black
DVD-Writer : Samsung 22x
Manitor: SyncMaster GW1932
Speaker: Creative 5500
|
دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی چی دقیقا!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bloodthirsty برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا بازیهاش معتاد میکنه! جمع کنید این بازی های اعتیاد آورو!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی واقعلا شرکت محشریه!
بازی WoW هم که . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
bloodthirsty (23-01-10)
از بین این شرکتها که Blizard بهترین ولی به دلیل آنچه که در ادامه ذکر میشود من که رای ندادم
آقایان من کاملا اعتراض دارم چرا توی نظرخواهی اسمی از SquareEnix نیست این انصاف شرکتی که مجموعه بی نظیری مثل Final Fantasy را ارایه داد که خودش بوجود آورنده سبک RPG بوده و از سال نیز طولانی ترین دنباله از بازیها میباشد و از سال 1987 که اولین قسمت اون اومد تا حالا همیشه جزء بهترین بازیها بوده.
تازه از بازیهای دیگر این شرکت مثل Kingdom of Heart ، Dragon Quest , Mana را نام برد.
وجدانا کدومیکی از شرکتهای نامبرده شده تونستن بازی ارایه کنند که برای 22 سال جزء بهترین بازیهای سبک خودش بوده.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 09-01-10 انجام شده است
ripek (09-01-10)
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی جای بیشتر نداریم متاسفانه روی نظر سنجی . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
قطعا UbiSoft !
بازی های فوق العاده ای تولید کرده همیشه ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Bethesda Softworks : The Eldes Scrolls - Fallout 3 - Wet
خیلی قبول دارم ولی میکروسافت رو زدم . ولی Activision عالیه کارش
ripek (09-01-10)
|
ubisoft only
ripek (09-01-10)
خوبه خودت هم میگی که بازیاش باهالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه برای من یه پیام خصوصی بدین که من پچ وارکرفتمو بالا ببرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks