من این بازی را به همه بازی بازها که از بازی های جدید خسته شده اند پیشنهاد می کنم اینم از عکساش دوست شما محمد امین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه واسه پی سی اومده حتما واسه 360 هم اومده من تا بیاد میگیرمش خیلی باحال به نظر میاد!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
دوست من برای xbox360 احتمالا تا سه ماه دیگر بیاد ممنون دوست شما محمد امین
Quick (29-02-08)
تریلر های این بازی که فوق العاده بود....
نسخه ی Pc و Xbox360 هم به صورت هم زمان عرضه شده...... تو Gamespot دیدم....
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 29-02-08 انجام شده است
من توی سایت ign دیدم
shock1 (01-03-08)
|
بجنگ نابجنگیمFrontlines - Fuel of Warامسال سال بازی های اکشن است که خودتان شاهد بودید که هر کدام از آنها از آن یکی بهتر بود اینبار من می خواهم در باره بازی Frontlines - Fuel of War صحبت کنم این بازی از گرافیک و گیم پلی چیزی کم ندارد هوش مصنوعی این بازی خیلی جالب کارشده به خصوص اسباب بازی هایی که برای منفجر کردن تانها و آدمها استفاده می کنیم مثلا ده متری شما یک تانک وجود دارد و امکان ندارد شما به وسیله بمب موشکی آن را منفجر پس باید دست به کار شوید و ماشین کنترلی را به کار بیندازیم و آن را به سوی تانک هدایت کنیم وبمب ، تانک منفجر میشه و شاهد انفجار خیلی جالب می شویم که هر تکه از تانک به جایی پرتاپ می شد نه به جالبی کرایسیس اسباب بازی های خطرناک دیگری هم داره تازه می توانید سوار همه ماشین ها و تانکها و .. بشوید من به همه بازی خورها که گرسنه اند این بازی را توصیه میکنم اما بچه ها یادتان سیستم بالا می خواهدممنون محمد امین
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
اینم از عکساش
اینم بعدی
اینم بعدی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks