بادرودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متقابلا پیرو فرمایش شما دوست گرامی بنده نیز از این جمله گفته شده بوسیله شما بسیار لذت بردم که :
برای انتخاب گیم البته " شخصیت " خود فرد و "رده سنی" خیلی تاثیر گذار است !!!
و با اجازه شما من جمله ای کوچک را بدان اضافه مینمایم : " توانایی انجام انهم بسیار در این مسئله نیز موثر است !!!
به عنوان مثال همان بازی MEDAL OF HONOR بخصوص سال 2012 که دیگر بحث در باره ان واقعا خسته کننده شده است و دیگر بهتر است که تمامش
نمائیم اگر گیم پلی ان درست تنظیم نگردد و گیمر ان به زبان انگلیسی تسلط کافی نداشته باشد این بازی بسیار زیبا تبدیل ببازی بسیار عذاب اور گیج
کننده و خسته کننده میگردد !! مثلا در قسمتی در اوایل بازی در سکانسی بنام Eliminate the SAM,s که اگر انرا در یو ت .ی . و .ب جستجو کنید حتما
قسمتهایی از ویدیوی انرا خواهید یافت شما بهمراه بقیه اعضای گروه در ابهای سواحل سومالی پیاده میگردید و پس از درگیریهای تن به تن و سنگین
با افراد گروههای تروریستی خودرا که در واقع همان شخصیت Preacher میباشید ببالای ساختمانی بلند که مشرف به سایت موشکهای ضد
هوایی دشمن میباشد رسانیده و از پنجره ای به وسیله تفنگ اسنیپر { گلوله زنی راه دور ) بعنوان تک تیر انداز وظیفه بهلاکت رسانیدن نیروهای محافظ
سایت مربوطه بخصوص ار پی جی زن ها را عهده دار میباشید و کنار دست شما Voodoo نیز بوسیله دوربین مخصوصی اهداف و موقعیت را از
جهات مختلف سنجیده و بلافاصله به شما دستوراتی را گوشزد مینماید که شما نیز سریعا و بلادرنگ بایستی گفته های انرا اجرا نمائید . در غیر اینصورت
هلی کوپتر های خودی توانایی از بین بردن سایت موشکی را نداشته و مورد اصابت ار پی جی زن ها قرار گرفته و حتی خود شما نیز توسط تیر اندازان
دشمن سریعا کشته خواهید شد !!! البته این فقط یک مورد میباشد که نظیر ان بکررات در این بازی بوقوع میپیوندد !! خب اگر شخصی بدلایلی نداند
که در لحظات مناسب چه عکس العمل مناسبی را از خود بنمایش میبایستی بگذارد معلوم است که اینگونه گیمها و حتی فیلمها برایش غذاب اور میشود
چونکه نمیداند اصلا چه دارد میگذرد؟؟!! البته سوئ تعبیر پیش نیاید که من به سلیقه افراد کاملا احترام گذاشته و منظورم ازاین پست خدای ناکرده
بی احترامی به نظر و عقاید دوستان نمیباشد و هدف اصلی من سایتهای نقد کننده مغرضی نظیر ....... میباشند که همواره سعی در القا نمودن
افکار مسموم خود در ذهن خوانندکان و گیمر ها بخوصوص کودکان کم سن وسال میباشد !! والا یک فرد عاقل وبالغ و تحصیل کرده اصلا نیازی به توصیه
دیگران در هیچ زمینه ای ندارد و خود خوب وبد قضیه را بدرستی تشخیص میدهد . حالا هرچه من نوعی بیایم بگویم که فلان چیز خوب است و یا بلعکس
فلان چیز بد و ملعون !!! " انکه بایستی بداند مطمئن باشید که میداند و احتیاجی به توصیه دیگران ندارد "
باتشکر : مهران
Bookmarks