برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بادرود
دوست عزیز من بازی Farcray 3 رو همزمان با بازیهای Medal و Black Ops و Hitmam و Need ForSpeed و چند تا بازی دیگه
که تقریبا بطور همزمان ببازار اومدن تهیه کردم و بروی پلتفرمم نصب کردم . و جالب اینجاست که در بین این بازیها تاکنون که
مدت چندان زیادی از امدن انها نمیگذرد تنها دوبازی Medal of honor که بر اساس واقعیت ساخته شده و بازی Black ops II
مرا کاملا تاکنون مجذوب و شیفته کامل خود نموده اند و این دوبازی اصلا مجال انرا نداده اند که من به بازیهای دیگری بپردازم
لازم بذکر است که بنده حدود بیست سال است که به انجام گیمهای مختلفی پرداخته ام ولی اکنون دیگر فقط به انجام گیمهای
خاصی میپردازم و دیگر مانند گذشته نمیتوانم وقت خود را بابت هر گیمی صرف نمایم و به مانند ان زمانها به هر بازی ای نه نگویم !!
البته هر کسی سلیقه ای خاص خود دارد و سلیقه هر کسی نیز قابل احترام . ولی بنده در ابتدای بازی فار کرای سه احساس کردم
بازی برای من که سه دهه از عمرم سپری میگردد مناسب نمیباشد و شکار بز و خرید اسلحه بوسیله پوست کندن بزها یک مقدار .....
با تشکر : مهران
Bookmarks