D J V A H I D (18-09-09), Moein (09-01-10), MR.Fantastic (18-09-09)
Activision : Call of Duty - Prototype - Guitar Hero
Bethesda Softworks : The Eldes Scrolls - Fallout 3 - Wet
Blizzard Entertainment : WoW - Warcraft - Starcraft - Diablo
Capcom : Resident Evil - Street Fighter - Divel May Cry - Lost Planet
Codemasters : Dirt 1-2 - GRID
EA : NFS - The Sims - Left 4 Dead - FIFA - Crysis - C&C - Army of Two - Burnout - MoH
Epic Games : Gears of War 1-2 - Unreal Tournament
Konami : MGS - PES - Silent Hill
Microsoft Game Studios : Halo - Fable II - Forza Motorsport - PGR 4 - AoE - GoW - Mass Effect - AoM
Nintendo : Mario - Super Smash Bros - The Legend of Zelda - Final Fantasy
Rockstar Games : GTA - Bully - Max Pane - Manhunt
Sega : Empire Totalwar - Medieval II Totalwar - Sonic Adventure - Virtual Tennis - Condemned
Sony Computer Entertainment : Uncharted - GT - Ressistance - Comet Crash - God of War
THQ : Smackdown vs Raw - Saints Row - Warhammer - Red Faction - Company of Heroes
Ubisoft : Assassin's Creed - Tom Clancy's Games - Call of Juarez - Farcry - PoP - M&M Games
سلام بچه ها
تاپیک قدیمیه کلی مشکل داشت قدیمیم شده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واسه همین به کل یه تاپیک جدید زدم . . .
به نظرتون بهترین ناشر بازی چه شرکتیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خواستین دلیل بگین. . .
توی نظر سنجی چند تا از بازی های منتشر شده توسط شرکت ناشر رو هم میگیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اسپم ندید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی توی پستتون به جای اینکه فقط یک اسم رو بگید با دلیل بگین چه شرکتی رو دوست دارید... روی اسپم ندادن بسیار تاکید میکنم یه اسپم ببینم از بیخ تیغ میگذرونمش!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+ مشکلات نظر سنجی رو فقط با پبغام عمومی یا خصوصی بگین به هیچ وجه توی تاپیک نگید لطفا!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 18-09-09 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (18-09-09), Moein (09-01-10), MR.Fantastic (18-09-09)
|
من به rockstar رای دادم به خاطر بازی محشره GTA IV ...
Quick (18-09-09)
منم Rockstarو دوست دارم البته فقط واسه سری GTA
اگه میشد دوتا گزینه انتخاب کرد من eaو هم انتخاب میکردم
Quick (18-09-09)
می خواستم این کارو بکنم یکی از دوستان هم درخواست کرد ولی میخوایم بهترین رو انتخاب کنیم . . .
D J V A H I D (18-09-09), MR.Fantastic (18-09-09)
us واقا ناشر خوبیه جدیدا بازیهای استرتژیکش داره می ترکونه مثل end warو R.U.S.E هم که تو راهه.
Quick (18-09-09)
انتخاب من چند گزينه هست !!! ولي فعلا چون دارم با saintsraw2 حال ميكنم ... THQ رو انتخاب كردم ... كارش عاليه !!!
Quick (19-09-09)
|
تا وقتی Blizzard با بازی مهشر star craft و war craft هستش بقیه باید بیان پشت سرش بوق بزنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mohammad1985 (24-01-10), Quick (19-09-09)
Activiosn bekhatr Seri COD va GH
Albate man US Ro ham kheili doos daram
با با جوگیر 100% موافقم پر طرفدار ترین بازی MMORPG رو که داره ، پر طرفدارترین بازی های استراتژیک رو که داره . . . اعتیاد آورترین بازیش هم که WoW هست به سلامتی آدم میشینه پاش باید با جارو بلندش کنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (19-09-09)
Activision : Call of Duty
من به تعداد انگشت های دستم بازی کردم اونم همین Call of Duty ها بوده و چنتایه دیگه.
به من حس عجیبی میده، انگار یه سربازم و این کمپانی از موزیک و Soundtrack چیزی کم نمیزاره، چیزی که اولین معیاره منه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 19-09-09 انجام شده است علت: اشتباه تایپی
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Quick (19-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks