bamy (20-02-08), PCminister (19-02-08)
Assassin's CREED
BIOSHOCK
Call Of Duty 4
Mass Effect
World In Conflict
Gears of War
The Darkness
Kane & Lynch
Crysis
UT3
bamy (20-02-08), PCminister (19-02-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خداییش خیلی باحال گفتی ... وقتی خوندمش ترکیدم از خنده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم باهات موافقم گرافیک Crisys محشره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مخصوصا تکنیک های Advance Shading به کار رفته در Crisys (سایه زنیش) فوق العادست , اما تو این نظر سنجی جای Gears Of War خیلی خالیه ... اونم گرافیکش فوق العادست
من که خیلی خوشم اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
PCminister (29-02-08)
|
بحث به این توپی.... یه کم فعالیت کنید ..... لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mass Effect :پیشنهاد می کنم این بازی رو هر کی کنسول xboxbox360 داره بازی کنه تا .............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازیهای کنسول هرچقدر قوی باشند نمیتونند به کرایسیس برسند! این یک واقعیت انکار ناپذیره!
موافقین دیگه؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
من کرایسیس را بیشتر می پسندم خلی زیبا کار شده و بعد از کرایسیس Bioshock بهترین گرافیک رو داشت
اگه BIOSHOCK یا COD4 رو روی XBOX360 ببینی نظرت عوض میشه!!!! بهت قول میدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من آخرش یک XBOX360 میخرم ببینم چی داره تو اینقدر طرفداری میکنی!!!
اما واقعا به نظرت گرافیک crysis بهتر نیست؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
کرایسیس هم گرافیک خوبی داره اما BIOSHOCK یه چیز دیگست......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رای گیری مشخص میکنه.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bamy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
bamy (29-02-08), PCminister (29-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks