من به وضوح نوشته هاتونو در یک مونیتور 17 اینچ میبینم لازم نیست full size بتایپین!!
البته توصیه میکنم بایوشاک را هم بازی کنین و بعدا این همه اسمایل خرج کنین!!!
بدون شك Crysis بهترينه.البته من هنوز bioshock را بازي نكردهام ولي قاطع ميگم Crysis.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به وضوح نوشته هاتونو در یک مونیتور 17 اینچ میبینم لازم نیست full size بتایپین!!
البته توصیه میکنم بایوشاک را هم بازی کنین و بعدا این همه اسمایل خرج کنین!!!
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
بچه ها از نظر گیم اسپات بهترین بازی سال سوپر ماریو شد یا کال 4؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
از دید مردم در Gamespot کال4 شد....
اما از دید کارشناسان Gamespot سوپر ماریو
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
Quick (21-03-08)
بچه ها توی تاپیک های مختلف همه رقابت بین کال 4 و کرایسیس هست به نظرتون 2008 نسخه های جدیدشون بازم این رقابت رو خواهند داشت؟
با وجود Far Cry 2 یکم سخته گفتنش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Quick (04-04-08)
|
با سلام به دوستانم بازی خور خودم
خیلی سخت هست که برای سال 2007 به نظر من بخواهیم به چند بازی مطرحی که اینجا عنوان شده بهترین رو رای بدیم.
ولی حالا که فقط یک انتخاب وجود داره، من میگم Call of Duty 4
شاد باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
Quick (04-04-08)
بدون کوچکترین تردید
crysis
دوم:cod4
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
اومده ولی واسه WII !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks