سلام ! راستش من بين بازيهايي كه شما راجعشون صحبت ميكنيد ! همون CRYSIS رو ترجيح ميدم ! ولي بنظر من بهترين بازي GOST RECON 2 هستش اونم فقط شماره 2 ! راستش من دوست دارم تو بازي همه عناصر تو دستم باشند و محدوديتي نداشته باشم ! تو بازي GOST RECON 2 هر كدوم از افراد گروهت رو هر جا ميخواي ميذاري يا از رو نقشه بهش ادرس ميدي ! يا از رو دوربينه رو دوشش اطرافشو ميبيني و خلاصه كلي مورد ديگه ! البته CRYSIS هم بد نبود و تعويض قدرتهاش و يا تجهيز اسلحه هاش ! اينا خوب بودن ولي بازم ....! در ضمن من COD4 رو يك بار با DIRECTX 9 يه چند قسمتي بازي كردم و از اونجاييكه گرافيك بازي برام مهمه ! خيلي باهاش حال نكردم ! ولي وقتي دوباره و تو ويستا و با DIRECTX 10 بازي كردم واقعا تعجب كردم ! چون گرافيكش كلي با حال شده بود ( البته در بالاترين تنظيمات ممكن ) ! اينو گفتم ! نتيجه بگيرم كه مثلا بازي CRYSIS در DIRECTX 9 و كيفيت HIGHY اصلا قابل قياس با DIRECTX 10 و VERY HIGHY نيست و اين قضيه انچنان با اهميته كه خواه نا خواه رو سليقه و انتخاب ادم تاپثير ميذاره ! پس به نظر من وقتي ميتونيم انتخابي ميان بازيها داشته باشيم كه ! اونارو با كيفيت ايده ال شون بازي كنيم و اون وقت اقدام به انتخاب كنيم !! شايد با خودتون بگيد كه گيم پلي و .. براي ما مهمتره ! ولي تا حرف منو تجربه نكنيد ! منظورمو درك نخواهيد كرد !! معذرت طولاني شد ! با تشكر !!

Bookmarks