باید در مورد افت فریم ساکر (PES:2008) هم که Quick به اون اشاره ای کرده بود بگم که در پک جدیدی که ps3 با ساکر داده این مشکل حل شده...
من کریسیس رو با سیستم گرافیک 7600GS تجربه کردم! واقعا چیز خاصی ندیدم!!!
حتی از نظر گیم پلی! البته بازی خوبی بود اما در حد Halo3-Bioshock-COD4-Assassin نبود....
البته این نظر شخصی منه... ولی باز هم CRYSIS تو PC اوله!!!
از نظر موتور جدید اون که crytek نام داره و خیلی هم سر و صدا کرده باید بگم که موتور فوق العاده ای داره اما بعیده به پای Unreal Engine3 برسه.
باز هم تاکید میکنم که این مطالب نظر شخصی منه.
1 سوال هم از Virgil داشتم: SDK چیست؟
اگه پاسخ بدی ممنون میشم...
باید در مورد افت فریم ساکر (PES:2008) هم که Quick به اون اشاره ای کرده بود بگم که در پک جدیدی که ps3 با ساکر داده این مشکل حل شده...
Quick (19-02-08)
بحث به این توپی.... یه کم فعالیت کنید ..... لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید CoD4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad amin (08-03-08)
|
قطعا Crysis بهترین بازیه سبک FPS هست .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط K A S R A در تاریخ 08-03-08 انجام شده است
Friends Will keep you Dry
mohammad amin (08-03-08)
اگه دقت کرده باشید میبینید که سال گذشته (میلادی) بازیهای FPS خیلی شاخ بودن.... مثلا تو همین نظر سنجی:
HALO 3
UT3
COD4
CRYSIS
BIOSHOCK
ORANGE BOX
همه FPS هستن و این داغ بودن این سبک در سال گذشته رو نشان میده.
بر عکس اون سبک RACING و استراتژی که واقعا کم رونق بودن
سبک RACING که فقط PGR4 و FORZA2 رو داشت... NFS هم در حد اسمش ظاهر نشد.....BURN OUT هم که به تاخیر افتاد....
استراتژی بازها هم فقط World in Conflict رو داشتند... نسخه ی جدید COH هم که همه رو نا امید کرد....
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
K A S R A (08-03-08), mohammad amin (08-03-08), PCminister (08-03-08)
در سبک استراتژی احتمالا C&C3 را جا انداختین چون این بازی در این سبک برای من یاداور خاطرات red alert و اولین c&c بود که در این سبک توسط westwood ارائه شده بود.
ساخت ساختمانها در یک محدوده مشخص یکی از امتیازات این بازی بود که خیلی به بهتر شدن گیم پلی کمک کرده بود. (بر خلاف generals که هر جای نقشه میتونستید ساختمان سازی کنید)
در این بازی برای ساخت ساختمان در جاهایی دورتر از ساختمانهای اصلی باید یک توسعه دهنده بسازید و در محل مورد نظر deploy کنید که این کار هم زمانبر هست و هم کنترل کامل شما روی منطقه مورد نظر را میطلبه.
برای من در سبک استراتژِی این بهترین بازی ساخته شده بود اما به هر حال FPS یه چیز دیگه است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
mohammad amin (08-03-08)
با Assassin's Creed خیلی حال کردم مخصوصا از ترور کردن مردم با نیزه مخفی یایا خیلی Assassin's Creed با حال بود
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
Quick (08-03-08)
درسته بازی قشنگی بود سبکش هم خیلی جالب بود بی صرانه منتظر نسخه ی بعدیش هستم!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلام ! راستش من بين بازيهايي كه شما راجعشون صحبت ميكنيد ! همون CRYSIS رو ترجيح ميدم ! ولي بنظر من بهترين بازي GOST RECON 2 هستش اونم فقط شماره 2 ! راستش من دوست دارم تو بازي همه عناصر تو دستم باشند و محدوديتي نداشته باشم ! تو بازي GOST RECON 2 هر كدوم از افراد گروهت رو هر جا ميخواي ميذاري يا از رو نقشه بهش ادرس ميدي ! يا از رو دوربينه رو دوشش اطرافشو ميبيني و خلاصه كلي مورد ديگه ! البته CRYSIS هم بد نبود و تعويض قدرتهاش و يا تجهيز اسلحه هاش ! اينا خوب بودن ولي بازم ....! در ضمن من COD4 رو يك بار با DIRECTX 9 يه چند قسمتي بازي كردم و از اونجاييكه گرافيك بازي برام مهمه ! خيلي باهاش حال نكردم ! ولي وقتي دوباره و تو ويستا و با DIRECTX 10 بازي كردم واقعا تعجب كردم ! چون گرافيكش كلي با حال شده بود ( البته در بالاترين تنظيمات ممكن ) ! اينو گفتم ! نتيجه بگيرم كه مثلا بازي CRYSIS در DIRECTX 9 و كيفيت HIGHY اصلا قابل قياس با DIRECTX 10 و VERY HIGHY نيست و اين قضيه انچنان با اهميته كه خواه نا خواه رو سليقه و انتخاب ادم تاپثير ميذاره ! پس به نظر من وقتي ميتونيم انتخابي ميان بازيها داشته باشيم كه ! اونارو با كيفيت ايده ال شون بازي كنيم و اون وقت اقدام به انتخاب كنيم !! شايد با خودتون بگيد كه گيم پلي و .. براي ما مهمتره ! ولي تا حرف منو تجربه نكنيد ! منظورمو درك نخواهيد كرد !! معذرت طولاني شد ! با تشكر !!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks