ممنون جالب بود به نظر منم بایوشاک دستپخت تو کی خیلی بازی خوبی بود که رئی همه چیش کار شده بود باگ هم توش ندیدم.
Bioshock: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شکار Big daddy ها آغاز شد!
بهترین گرافیک! گیم پلی بی نقص! داستان پیچیده! صداگذاری میخکوب کننده! خداییش دیگه چی میخوای؟
میگی نه؟ این هم لیستی که نمره ی Bioshock رو در سایت های معتبر نشان میده!
1UP.com=10/10
10/10=Electronic Gaming Monthly
10/10=Eurogamer
9/10=GameSpot
Ign=9.7/10
10/10=Game Informer
9.5/10=GameTrailers
10/10=Official Xbox Magazine
95/100=PC Gamer UK
96/100=PC Zone
نسخه ی xbox360 این بازی حدود 76 بررسی رو شامل میشه که در این 76 بررسی به عمل اومده نمره ی 95 از 100 رو گرفته
نسخه ی PCاین بازی هم حدود 35 بررسی رو شامل میشه که در این 35 بررسی به عمل اومده نمره ی 95 از 100 رو گرفته
دیگه چی بگم؟ هر چی بگم، کم گفتم!
این بازی از unreal engine 3 استفاده میکنه! و برای طراحی فیزیک این بازی از موتور قوی Havok استفاده شده. احتمالا به خوبی unreal engine 3 که شک ندارید. اما باید راجع به havok بگم که موتور کاملا سر شناس که در سیستم عامل های " Unix, Linux, PS3, PS2, PSP, GameCube, Wii, Mac, Xbox 360, Xbox, Windows " به کار گرفته شده. و در بازیهای سر شناسی چون : Assassin’s creed – company of heroes- starcraft2 استفاده شده. از برنامه های قدرتمند 3d max و maya هم بهره مند هست. اولین بار Version 1.0 این موتور در سال 2000 به کار گرفته شد. وجود این 2 موتور قدرتمند هم باگهای بازی رو به حداقل رسانده!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی Bioshock برای PC از Direct x 10 هم پشتیبانی میکنه!
2k فروش این بازی رو در 13 september 2007 شروع کرد(در آسیا) و در روز اول بیشتر از 1.5 میلیون نسخه به فروش رفت!!!
درE3 2006 عنوان بهترین نمایش را به خود اختصاص داد و در spike TV عنوان بهترین بازی سال ، بهترین موسیقی ، بهترین داستان ، بهترین گرافیک ، بهترین بازی xbox360 ، بهترین بازی PC ، بهترین بازی سبک Shooter را دریافت کرد. و در BAFTA بهترین بازی سال 2007 نامیده شد. و از طرف سایت معتبر ign نیز بهترین بازی در E3 2007 و نامزد بهترین بازی سال شد نسخه ی pc این بازی هم از رقیب خود یعنی crysis پیشی گرفت و بهترین بازی سال شد البته از دیدگاه سایت بزرگ ign . gamespy این بازی رو سومین بازی برتر سال 2007 خواند. و از طرف gamespot هم برنده ی جایزه ی بهترین داستان شد. Gamepro هم به این بازی بزرگ جایزه ی بهترین داستان، بهترین بازی xbox360 و بهترین موسیقی و صدا گذاری رو داد!
برتری های Bioshock در اینجا خلاصه نمی شه.
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 16-02-08 انجام شده است
|
ممنون جالب بود به نظر منم بایوشاک دستپخت تو کی خیلی بازی خوبی بود که رئی همه چیش کار شده بود باگ هم توش ندیدم.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
آفرین بر bamy.
یک نفر آخرش تو این تاپیکای بازی پیدا شد که با من هم عقیده باشه!
جالبه بدونید که بایوشاک از معدود بازیهایی هست که روی خیلی از سیستمها (منظور ضعیف و قوی بودن هست) بخوبی اجرا میشه،با کمترین افت فریم بر خلاف crysis.
من خودم تجربه این بازی را بر روی یک سیستم با 7300gt داشتم جابه بدونید افت فریمش خیلی کمتر از crysis بود.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
دوستان ، COD4 رو دست کم نگیرید .
نظر من و 70000 نفر دیگه COD4 هست :
کد:http://www.gamespot.com/best-of/gameoftheyear/index.html?page=2
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Keih@n.G (29-02-08)
به نظر من هم که cod4 از همه بهتر بود ...البته crysis هم خوب بود ولی به خاطر احتیاج به سخت افزار بالا به من که نچسبید..........
Keih@n.G (29-02-08)
درسته دوست عزیز!
اما نمیدونم آیا شما هر دو این بازی ها رو بازی کردی یا نه؟
من هر دو رو با XBOX360 تجربه کردم و call4 رو تموم کردم اما به نظر من Bioshock واقعا زیبا تره!
البته دلایل من کاملا سلیقه ای هستن! ولی 3دلیل برای بهتر بودن Bioshock دارم!
1- بازیCall4 بسیار کوتاه است!
2- افت فریم در بعضی سکانس ها در Call4
3-گرافیک call4 خوبه اما Bioshock گرافیک چشم نواز تری داره! میگی نه؟ خب پس این دو تصویر رو ببین:
Bioshock:
Call of duty 4:
هر دو این عکس ها real time و در حال بازی گرفته شده!
گرافیک هر دو فوق العاده است. من این 2 عکس رو zoom کردم و خیلی بررسی روشون انجام دادم:
-نور پردازی Bioshock به صورت غیر قابل انکار بهتره!
-پیکسل های عکس Bioshock با کیفیت تر بود! البته اندازه های عکس هم در نظر گرفتم!
در کل من فقط به خاطر کوتاهی بازی call4 اون رو از Bioshock کمتر میدونم!
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 17-02-08 انجام شده است
|
cod4 داستان زیاد گیرایی نداره ولی در مورد بایوشاک اگر کمی انگلیسی بدونید داستان قشنگی داره علاوه بر اینکه گیم پلی این بازی واقعا زیباست و آدمو برای ساعتها پای کامپیوتر نگه میداره.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
cod 4.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (29-02-08)
ولی بازی assassn`s creed از هر لحاظ عالی کار شده
و مخصوصا بر روی ps3
من شنیده بودم روی PS3 خیلی بد کار شده... و باگهای زیادی هم داره! طوری که من شنیدم یکی از موتور های Assassin's با ps3 مشکل داشت
در هر حال قراره بهترین نسخه این بازی روی PC باشه!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks