sAsAn.K (11-04-08)
ساسان جون ... راستش رو بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و یه ملت رو از خماری در بیاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..... من 3 شبه دارم همین جوری این عکس رو نگاه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..... هنوز تو کفم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
sAsAn.K (11-04-08)
ساسان جان دو روز گذشت بگو چی بوده!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
دوستان میلاد عزیز یه جورایی درست گفت .
Manhunt گفت ، این بازی Manhunt 2 هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (12-04-08)
یادش بخیر چه بازی ای بود البته من که زیاد بازی نکردم ولی مرحله آخرش یه یارو بود کله خوک داشت خیلی وی بود!
آقا بازم تصویر بزار حال میده...
ممنون
میلاد
آره میلاد جون واقعا بازی خفنی بود .
من 2 ش رو روی PSP چند بار تموم کردم انقدر حال میده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اینو بگید :
اگه خیلی سخته بگید کم کم راهنمایی می کنم .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 12-04-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (12-04-08)
patapon نیست ؟
Quick (12-04-08)
|
کیهان تو که میدونستی مستقیما نمیخواست بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
حالا این یکی :
میلاد من مثل تو سخت نمیزارما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 12-04-08 انجام شده است
Quick (12-04-08)
فکر کنم .... Fallout .... شاید هم KILLZONE ....
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 12-04-08 انجام شده است
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
درسته ساسان گفته بود Fallout 3 هست.....
ا ساسان جان انجمن که خبر داری چی شده یه عکس بزار وقت کردی.....
فعلا خودم یه سخت میزارم ببینم کی می تونه حدس بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که دیگه معلومه.... Portal .....
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks