سلام :
اين هم يک عکس ساده از يک بازي جالب :
مي دونم ساده است ،
راستش رو بخوايد مي خواستم گرافيک کامپيوترم رو نشون بدم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب مثل اینکه کسی متوجه نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یه شات از بازی Soldier of Fortune Playback بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
اين هم يک عکس ساده از يک بازي جالب :
مي دونم ساده است ،
راستش رو بخوايد مي خواستم گرافيک کامپيوترم رو نشون بدم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی که Call of Duty-4 بید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مطمئنی این عکس رو خودت گرفتی...دقیقا عین همین عکس (حتی بدون یک صدم درصد اختلاف) مدتهاست که توی Review های این بازی گذاشته شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 14-10-08 انجام شده است
خوب بعدی رو بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت بذار خب!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب !این تصویر چه بازی ای هست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ajab.jpg
|
سلام بچه ها.من دوتا عکس میذارم لطفا هرکسی میدونه بگه این بازیها چیه؟
من خودم هم نمیدونم ولی میخوام بدونم چه بازی هستند مخصوصا اون جنگیه.
با تشکر.
1.http://i36.tinypic.com/ka1r11.jpg
2.http://i37.tinypic.com/2n7dpms.jpg
SWAT نیست؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومی رو نمیدونم ولی اولی یا بقول خودت همون جنگیه Medal of Honor Airborne بید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 16-10-08 انجام شده است
psat (15-10-08)
دستت درد تکنه دوست عزیزم.
نمیدونم والا.میخوام بدونم دقیقا اینها هستند یا نه؟
اون مدال قشنگه؟
N0m@d (15-10-08)
آره دوست عزیز عکس اولت مربوط به شماره 4 مدال افتخار بود...بازی قشنگ و در گیرانه ای هم هست...گرافیک خوبی هم داره...اگه هنوز نرفتیش پیشنهاد میکنم بری سراغش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (15-10-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks