3pehr (03-12-07), Javid_IRAN (18-03-08), king nfs (26-01-08), Quick (02-12-07), Security (04-12-07), Senator (15-12-07), Shahryar (03-12-07), SINA (15-12-07), Mahdi_Moosavi (26-01-08)
ویرایش : دوستان عزیز روش جدید اومده و با این روش میتونید 189 تا ماشین به Car Lot اضافه کنید !
ابتدا پچ ورژن 1.1 رو از اینجا دانلود و روی بازی نصب کنید :
سپس کرک ورژن 1.1 رو از اینجا دانلود کنید ( فقط این کرک رو دانلود کنید چون فقط با این کرک جواب میده Need for Speed: ProStreet v1.1 [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE #1 ) :کد:http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/ps_booster1/dlcpatchrelease_iso.exe
بعد که کرک رو دانلود کردید فایل کرک رو با فایل اصلی بازی جایگزین کنید .کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_prostreet.shtml#Need for Speed: ProStreet v1.1 [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE 1
سپس به این سایت برید و دو فایل ProStreet Career Patch (Build 20080122) و ProStreet Cheat Patch for v1.1 (Build 20080113) رو دانلود کنید :
توسط Career Patch فایل سیو گیم خود رو که توی My Documents قرار داره پچ کنید .کد:http://www.nfsplanet.com/nfsps_files.php?lang=eng
توسط فایل Cheat Pach هم فایل اجرایی بازی یعنی nfs.exe رو پچ کنید .
بعد وارد بازی شده و از قسمت CODE ENTRY برید و همه ی این کد ها رو تک تک وارد کنید :
اکنون به Car Lot برید و هر کدوم از 189 ماشین رو میخواید بخرید و حالشو ببرید !کد:SAAM-CE SAAM-BP1 SAAM-BP2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم دو تا عکس از Bugatti Veyron که توسط همین روش به بازی اضافه شده :
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
3pehr (03-12-07), Javid_IRAN (18-03-08), king nfs (26-01-08), Quick (02-12-07), Security (04-12-07), Senator (15-12-07), Shahryar (03-12-07), SINA (15-12-07), Mahdi_Moosavi (26-01-08)
|
ایول!
آقا چقدر زحمت کشیدی از کجا گیر آوردی اینا رو ناقلا!
ممنون خیلی به درد میخورن!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
sAsAn.K (02-12-07)
میلاد عزیز ما شاگرد شماییم دیگه چه کنیم !
عضوی از سایت NFSUnlimited با نام cparty این راه رو خودش به تنهایی کشف کرده !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
بابا تو دیگه کی هستی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان خداییش حال کردم . دمت جوش ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
sAsAn.K (04-12-07)
آقا جون این برنامه تروجان هورس داره
کدوم برنامه ؟!
ArtMoney رو میگی ؟!؟!
شوخی نکن دوست عزیز !!!
ArtMoney رو میلیون ها نفر دارن استفاده می کنن کجاش تروجان داره ؟!؟
SINA (15-12-07)
|
دوستان یه خیر جدید و اونم اینکه EA به زودی تو همین یکی دو روزه یه پک به اسم Booster Pack میده که این 16 تا ماشین رو با صدای اصلی خودشون و به صورت دقیق توی بازی اضافه می کنه !
2 تا جاده ی Tokyo Speedway و Porsche Test Tracks in Leipzig رو نیز به بازی اضافه می کنید .
همون طور که امتحان کردید این راهی که من اون بالا آموزش دادم این ماشین ها رو میتونید اضافه کنید باهاش ولی صدای همه ی ماشینا مثل هم هست سرعت ماشین ها درست نیست و همشون حالت ماشین های شاسی بلند دارن ولی این پکی که EA میده هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره .
چه حالی میده صدای Bugatti Veyron !!
Quick (16-12-07)
ایول این Ea هم کارش درسته ها!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
آره بابا EA خیلی خیلی کارش درسته ، ولی این ProStreet اش خیلی باگ داره ، ولی 100 درصد توی پچی که آخر ماه میده حل می کنه مشکلات رو .
سلام يادم رفت بچها ببخشين من عضو جديد هستم اسم من ميلاد من هم عشق بازي هاي Eagame هم من يه مشكلي دارم كسي ميتونه به من بگه 115 خط از كجا برم پايين؟ ممنون ميشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچها كسي ان پچ جديد رو كه ساسان جان ميگه ميدونه كجا مي فروشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه وقت كرديد درباره ي world of warcraft هم صحبت كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پيشنهاد ميكنم هر كي كه crysis نگرفته بره بگيره براي شركت EA GAME برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش:
پستهای پست سر هم زیاد بود یکی کردمشون!
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 30-01-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks