وقتی وارد بازی میشم و بعد از 1 الی 3 دقیقه بازی کردن مثلا چرخیدن در شهر یا .... یهو کاراکتر بازی سرچ گیج میره ( مثل یکی از مرحله هاش که مشروب میزنه باید با سر گیجه رانندگی کرد ..... ) و اگر سوار ماشین بشم ماشین خودش یهو گاز میخوره و از جلوی کاپوت هم دود میاد بیرون یعنی اگر چند دقیقه صبر کنم خود به خود ماشین منفجر میشه !!!! جالبش اینجاست اگر پیاده بشم ماشین باز واسه خودش گاز میخوره و میره انگار یک عدد آجر روی پدال گاز میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در صورتی که هیچ آدمی توی ماشین نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خلاصه اعصابم خورد شده نمیدونم چه کار کنم !!!

من خودم فکر میکنم مشکل از کرک هست ولی 2 تا از دوستام دارن با همین کرک من بازی میکنند وهیچ مشکلی هم ندارند !!! حالا نمیدونم چه کار کنم که درست بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوستان کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید