من این بازی رو دارم ولی نصب نکردم اخه شنیدم XP SP3 میخواد.واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟؟
من این بازی رو دارم ولی نصب نکردم اخه شنیدم XP SP3 میخواد.واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
بله اما با این روش می شود درxp sp2 بازی را اجرا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: از استارت به run رفته و کلمه ی regedit را تایپ کنید و اینتر را بزنید.
2: اول از هر کار از ریجستری یک بک آپ بگیرید.
3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows"
4: به جای 200 بنویسید 300
5: ریجستری را ببندید کامپیوتر را ریستارت کنید.
(برای تغییر xp sp2 به xp sp3 )
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 03-03-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز...ممنون از شما...ولی این 2 پست مربوط به 2 ماه پیش میشه...خیلی وقته که مشکلهامون حل شده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks