خوب چند عکس از موتور گرافیکی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما فکر می کنید این دیگه چه چرت و پرتی نوشتی منظور من یک چیز دیگه بود ،این گرافیک بازی S.T.A.L.K.E.R آنقدر سنگین است که باید ببینید چی ساخته گرافیک قشنگ شده اما موتور بازی هما نموتور قبلی داستان بازی خطی تر شده وبهتر شده و اسلحه ها قابل ارتقاعند همه چیز خو است اما گرافیک بازی کلی بد شده روی این بازی 5 تا پچ اومده اما هنوز بهتر نشده
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
|
خوب چند عکس از موتور گرافیکی
موافقم!!!!این دیگه چه چرت و پرتی نوشتی
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
I Don't Think So برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
بازی stalker محیط خوبی داره.موتور بازی سایه زنی و نور پردازی خوبی ارائه میده ولی انیمیشن و بافت ادمها زیاد روش کار نشده.
احتمالا چون محیط بازی وسیع و بزرگ هست نمی شه روی کارکتر ها بیشتر از این کار کنن.البته تیم سازنده(به نظر من) روی این بازی زیاد کار نکردن یا اینکه حرفه ای نبودن.
اگه به بازی cod4 (نمی خوام با اون مقایسه کنم)نگاه کرده باشین و بازی کرده باشین روی جزئیات و نورپردازی و سایه زنی حتی کارکترها (انمیشن ها یا شخصیت ها)عالی کار شده بود.
اتمسفر این بازی به نظر من بد نیست .صدای گذاری بازی هم خوب کار شده.
بازی کرایسس (warhead) هم که بحثش جداست.
با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad amin (01-10-08), Quick (01-10-08)
من همه ی اینها را قبول دارم اما اگر توجه کنی به این بازی 7 دادن و علتش که معلومه گندی که سری جدیدش زده با اون گرافیک تخیلی از کرایسیس سنگین تره در بعضی جا ها 50 فریم و در بعضی جا ها 10 فریم میاره که جز گرافیک تخیلی سری جدیدش است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (01-10-08)
|
من موندم چرا هنوزم این بازی (STALKER) با DirectX 9c عرضه شده...هر وقت میخوام Crysis برم باید 10 نصب کنم...بعد که میخوام برم تو STALKER باید 9c!!!
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
EXTREME SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 1 required) Processor type : Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+ 4 GB RAM 10 GB available hard drive space 512 MB DirectX® 10 compatible card / nVIDIA® GeForceT 9800 GX2 / ATI Radeon® HD 3870 X2 DirectX® 9.0
compatible sound card
HIGH SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® 2000 SP4
Processor type : Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
2 GB RAM
10 GB available hard drive space
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 / ATI Radeon® X2800
DirectX® 9.0 compatible sound card
به DirectX ربطی نداره که 9 باشه یا 10
اولا که چی ربط نداره؟...من که ربطی ندادم فقط گفتم چرا یه سری 10 ساپورت میذارن یه سری 9...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حالا در جواب حرف شما بگم که شاید قدرت موتور گرافیکی ربطی به Drx نداشته باشه...ولی قدرت کارت گرافیک من (HD4870) ربط داره...خوبشم داره...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks