ببینم داری از Garenba استفاده میکنی؟
این مشکلی هست که همه از جمله من دچارش شدن نمیدونیم مشکل از چیه توی فروم Garena هم کسی جواب نمیده...
سلام
من بعد از مدت ها ویندوز ویستا SP1 رو نصب کردم هروقت CS1.6 رو اجرا می کنم می خوام برم تو
یک سرور مثلآ Rap game بازی اخل سرور می ره ولی بعدش بازی هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه کرد به نظرتون باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببینم داری از Garenba استفاده میکنی؟
این مشکلی هست که همه از جمله من دچارش شدن نمیدونیم مشکل از چیه توی فروم Garena هم کسی جواب نمیده...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Game (10-10-08)
garenba چیه نمی دونم ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Garena منظورم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه آنلاین نمیرین با دیگران بازی کنین؟
این یه نرم افزاره که اجازه میده آنلاین با دیگران بتونین بازی کنین.
از طریق لن بازی میکنین؟
به هر حال به نظر میاد مشکل از آخرین پچ باشه... آخهیه سری دیگه هم این مشکل رو داشتن. پچ آخری رو دارین؟
Game (10-10-08)
نه این نرم افزار رو ندارم همین طوری که cs1.6 ر و نصب می کنم ای پی رو وارد می کنم میرم تو سرور
اگه نرم افزاری می خوادل ینکشو بزار لطفآ
این آموزشش و لینک نرم افزار : http://www.garena.com/
ولی همونطور که گفتم این مشکل به خاطر آخرین پچ یا همچین چیزی هست و توی فروم این نرم افزار هم کسی نگفته چطور مشکل حل میشه.
این هم برو یه سر ببین چی دستگیرت میشه فروم همین نرم افزار هست.
Game (10-10-08)
|
مرسی میرم ببینم چه خبرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میلاد جان کانتر Garena نمی خواد
احتمالا مشکل از CS خودتونه چون من با ورژن 28 از DZ تست کردم مشکلی نداشته
Game (10-10-08)
من با هر ورژنی کار می کنم اینتوری میشه روی 2 نوع ویندوز ویستا هم تست کردم
این برنامه ی garena فکر کنم ماله ساختن سرور بازی هست نه اینکه مشکل فریز شدن تو بازیه حل کنه
درسته مال ساختن سرور هست همونطور که گفتم کاربران این نرم افزار هم از این مشکل رنج میبرن...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks