به نظرتون کدوم بهتره؟؟
من که با PES بیشتر لذت می برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون کدوم بهتره؟؟
من که با PES بیشتر لذت می برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من یه FIFIA 09 گرفتم، نصب کردم... هیچ جامی نمیتونم برگزار کنم، میگه باید بصورت آنلاین حتما وریفای بشه تا بزاریم بازی کنی!! نامرد!!
حداقل یه نظر سنجی هم میذاشتی... خب این که واضح و مبرهن است که پرو اوولیشن ساکر همه ساله از فیفا موفق تر بوده و نقص نداشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 23-10-08 انجام شده است
به نظر من فیفا خیلی بهتره حداقل بازیکناش طبیعی ترن
जीवन एक धोखा है.
خب عزیزم هدف از ایجاد این تاپیک اینه که مثلا چرا یکی از FIFA خوشش میاد.(تعدادشون کم نیست)حداقل یه نظر سنجی هم میذاشتی... خب این که واضح و مبرهن است که پرو اوولیشن ساکر همه ساله از فیفا موفق تر بوده و نقص نداشته
شاید ما هم قانع شدیم رفتیم طرفش (یه نظرسنجی اگه بتونم می زنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
D J V A H I D (24-10-08)
|
علی جان قانع نشی بهتر چون من هم PES رو نصب کردم و هم FIFA و به نظر من FIFA یه چیز واقعا مزخرفیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هست یعنی اگه بخوای بخری پولتو ریختی تو جوب آب. اگه بخوای مقایسه هم کنی PES 4 خیلی از FIFA 2008 بهتره
دیگه چه برسه به PES 06 که واقعا الان بهترین فوتبال برای PC هست من فقط PES 09 رو ندیدم وگرنه تمام فوتبال
هارو دیدم و از بین همه ی اینا نظر من همون PES 6 هست.
آخرین ویرایش توسط G E N E R A L ™ در تاریخ 24-10-08 انجام شده است
D J V A H I D (24-10-08)
توی محله ما همه PES باز هستن... پس PES بهتره! (اصلا ندیدم توی گیم نت ها FIFA بزنن :دی)
این پست اسپم است.
البته توی شهر های مختلف فرق می کنه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (24-10-08)
پیشنهاد میکنم دوستان فیفا و ساکر رو روی کنسول با هم مقایسه کنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونوقت میفهمن که فیفای واقعی و ساکر واقعی چی هست.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
من با شما در مورد کنسول موافقم اینجا هم منظور البته به نظر میرسه pc باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کنسول فیفا بهتره ولی تو PC اصلا نمیشه FIFA رو با PES مقایسه کرد.
D J V A H I D (24-10-08), Stream (24-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks