اقا منطق داشته باش من میگم pc همیشه بوده و خواهد بود یعنی جاودانست و منقرض نمیشه! ترکی بگم؟!
Printable View
اقا منطق داشته باش من میگم pc همیشه بوده و خواهد بود یعنی جاودانست و منقرض نمیشه! ترکی بگم؟!
من هم میگم فقط بدنش منقرض نمیشه آلمانی بگم؟!:lol:نقل قول:
من دیگه نمی دونم چی بگم، منطق نباشه جان در عذابه!
بابا کل تاپیک رو ما دونفر می چرخه بقیه هم چیزی بگن!
سلام
اولا اینجا حرف از Pc vs Consol هست نه Pc Future / past vs Console Future /past و در ضمن پیسی واسه بازی ساخته نشده عده ی کثیری از مردم تا حالا روی پی سی به جر کارت بازی و پین بال چیز دیگه ای بازی نکردن چون فقط کارشون با اینترنت بوده یا کارای گرافیکی و غیره فوقش نشستن Call4 بازی کردن!
ولی کنسول واسه بازی ساخته شده حالا پی سی جاودانه هم که باشه طی عمر گیمری آدم مگه چقدر میتونه خرجش کنه؟
من اولین بار 8 سال پیش پیسی گرفتم تا الان حساب کردم حدود 6 بار سیستم عوض کردم که کلا حدود 5 میلیون خرج کردم تازه هیچ وقت High End نگرفتم! اما از اول اگه Ps2 می گرفتم الانم 360 میگرفتم کلا تو زندگیم 1 میلیونم خرج این چیزا نمیکردم!!!!
وقتی با کنسول میشینی با نهایت گرافیک و High Res و همه چی راحت بازی میکنی ، میفهمی که پیسی با اون همه لگ تو بازی و ریست شدن و ساپورت نکردن قطعات از بازی وقت گذاشتن واسه نصب بازی و فلان و فلان ارزش نداره!!!!
بعدم کسی درباره Ps3 و 360 حرف نمیزنه بحثی دارین برین همون تاپیکی که bamy گفت!
ایول به آدم چیز فهم......
Console می ایند و می روند ولی این pc است که جاودانست
اصولا فلسفه خلق کنسول این بود که هزینه اولیه برای یک بازیباز کاهش پیدا گنه تا همه بتونند با کمترین هزینه یک وسیله مناسب برای بازی داشته باشند اما Pc برای اونایی خوبه که میخوان واقعا بهترین گرافیک را تجربه کنند و پول خرج کردن براشون مهم نباشه.
اما وجود ماوس در Pc را نباید فراموش کرد!:1. (38): (اگه این کنسولها ماوس داشتن باور کنین حتما یکی میخریدم)
با تشکر.
نقل قول:
خوب دوست منظورت اینه که کیسش جاودانست؟ سی پی یوش جاودانست ؟ بوردش جاودانست ؟ چیش منظورته؟
اگه کلا پی سی منظورته که خوب معلومه Personal Computer جاودانست!
ولی اگه پی سی واسه بازی منظورت هست خوب جاودانه نیست چون نمیتونی با کومودور کرایسیس بازی کنی پس پیسی هم مثل کنسول آپگرید میخواد بعد از چند سال!
از نظر جاودانگی ( در Game ) با هم تفاوتی ندارند.....
نتیجه گیری از آغاز بحث ما تا اکنون :
نکات + Pc :
-داشتن ماوس (البته این موضوع برای بعضی از دوستان که با Gamepad مشکل دارن نکته ی خوبیه ، اما برای سایرین فرقی نداره...)
نکات + کنسول ها:
-به صرفه بودن اقتصادی
-بازی کردن با حداکثر گرافیک بدون افت فریم