نقل قول:
بله محمد جان چند هزار کاربرد دیگه هم داره که با یه پیسی نفتی هم میشه انجام داد! و فقط چند تا کاربرد هست که به پیسی قدرت مند احتیاج داره که یکیش بازی هست.
آره خوب میلاد جان! با پی سی نفتی میتونی یکی از این کارها رو تنهایی انجام بدی... و با یه پی سی قدرتمند میتونی همزمان همه رو انجام بدی .... و با یه کنسول خونگی، غیر از یکی دو تا، هیچکدوم رو نمیتونی انجام بدی!!
نقل قول:
خوب ببین فیفا مسابقاتش مطرح هست یا بازی هایی مثل کانتر و وارکرفت که مسابقات جهانی مختلف دارن؟
کانتر و وارکرفت.
چه نتیجه ای میشه گرفت؟
نقل قول:
خب به ازای هر 7 نفر یه پیسی درسته ولی مگه همه ی کسانی که پیسی دارن گیمرن؟ به قول خودت دو هزار تا کار دیگم پیسی انجام میده پس این ربطی به کنسول نداره. مثلا بابای من یه لپ تاپ داره داداشم یه لپ تاپ داره خودمم یه پیسی ولی فقط من بازی میکنم با کامپیوترم نه بابا و داداشم! کم کپی شدن بازی های کنسول ها فقط به دلیل کم بودن کنسول نیست دلیل دومش اینه که 60% گیمر های ایرانی حتی تو زندگیشون یه بار هم گیم پد کنسول به دست نگرفتن! شما انتظار داری بازی پیسی کم تر کپی بشه؟ در مورد کپی خور شدنم که زیاد کار سختی نیست 20 تومن بدی کنسولت رو کپی خور میکنن پی اس پی هم که خود آدم هم میتونه کپی خور کنه.
در ضمن کنسول از اونجایی که 99% کاراییش بازی هست بنابر این مسلما مثل پیسی پیشرفت نکرده!
یه اشتباهی داره صورت میگیره به نظرم میلاد جان... من اصلا منظورم ایران نبود... ایران به عنوان یک بازار هدف برای بازی سازها به حساب نمیآد... راحت تر بگم: "اصلا قرار نیست تو ایران بازی ارجینال فروش بره!!" من منظورم توی بقیه ی دنیاس... مثلا خود آمریکا... که مردمش توی ترسو بودن در زمینه عدم رعایت کپی رایت معروفن!!
ضمنا، اصلا کاری به تقریبا یک میلیارد پی سی موجود در دنیا ندارم! فقط خودت همینجوری حدسی بگو گیمرهای پی سی چند برابر گیمرهای کنسول خونگی هستن؟!
نقل قول:
چون همش یه دامین برامون مونده.
:lol: خیلی باحال بود جمله ات!! تو دفترم ثبت کردم
نقل قول:
بچه ها فراموش نشه بحث کاملا دوستانست.
تایید میشه
نقل قول:
ین پدیده ی اور کردن خیلی به نفع گیمر هاست
غیر از بار اقتصادی اورکلاک، این قضیه کلی جنبه ی آموزشی هم داره... که باعث میشه آدم کلی چیز یاد بگیره... میبینید پی سی چه خوبه؟! حتی میخواید باهاش بازی هم بکنید، با اجبار کلی چیز باید یاد بگیرید!!