Musketeer™ Pro (08-07-08)
Musketeer™ Pro (08-07-08)
دوست من شما تقریبا یه دو ماه صبر کنید رد الرت 3 که اومد.... دیابلو 3 که اومد ....استار کرافت 2 که اومد...چهرتون یکمی دیدنیتر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bamy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایید میشه شما الان پی سی و کنسول رو مقایسه کنید به نظر من رو تلویزیون معمولی نمیشه قدرت پی سی و کنسول رو مقایسه کرد رزولیشن به تناسب احتیاج هست امتحان کنید ضرر ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل بازیهای استرتژی فقط پی سی ولی بازی هایی که احتیاج به دسته داره مثل فوتبال ..ماشین و..... کنسول بهتر هست ولی در کل هر دو باهم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (08-07-08), Quick (09-07-08)
من که گفتم این بحث تمومی نداره میلاد جان! میگی نه نگاه کن!خوب محمد جان شما فقط گرافیکت رو 200 خریدی این 360 کلا 500 هست! (قطعات دیگه ی پیسیت رو حساب کنی میبینی بالاتر میشه والا من یه سیستم 600 تومنی بستم به خدا نصف 360 هم برم بازده نداره!!!
شما چجوری سیستم خریدی که نصف 360 هم پرفورمنس نداره؟! نکنه داری یه سال پیشو میگی؟! شما یه لطفی کن قطعه های سیستم 600 تومنیت رو بگو تا بگم جریان چیه!!
حالا اگه میگفتی PS3 باز یه حرفی!! دیگه X360 چیه که پی سی نصفشم نباشه!!
VGA : Geforce 8600 GT
Ram : 4 x1GB ddr2
Processor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core
Hard : 160 gb sata
Mainboard : MSI
اینا رو من پارسال خریدم 590 تومن
همون تابستون 360 رو خریده بودم 480 تومن (Premium)
==============================
ویرایش : برای PC پول کیس + مانیتور + کیبورد + موس + دیویدی رام رو حساب نکردیم حدود 200 تومن میشن مطمئنا!
و برای 360 هم پول تلویزیون رو حساب نکردیم که اون هم دقیقا 200 تومن شد
==============================
این سیستمی که بنده خریدم نمیتوه Call 4 رو روی High End اجرا کنه و توی دود لگ میزنه +UT3 رو هم به خوبی اجرا نمیکنه! کرایسیس رو هم که هیچی اصلا!!!! نصف high End هم نمیره!
محمد جان اگه نمیخواستیم بحث کنیم که چیزی به نام Topic (در لغت به معنی مبحث و موضوع بحث) نمیزدیم!!
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 09-07-08 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Musketeer™ Pro (09-07-08)
|
سهراب جان شما هم یه 4 ماه صبر کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GeOW2 - GOW3 - GT5 - GTA IV - Halo 3 - MGS4 - Battlefield Badcompany - Resident Evil 5 - Halo Wars - Fable 2 - و..... که الان خاطرم نیست.
یه سری ریلیز شدن و یه سری هم نشدن.
البته بازی های باحال پی اس پی رو حساب نکردیم چون دیگه زیادی پیسی تنها میشد وگرنه خیلی ها واسه بازی هایی مثل Patapon و Exit 2 کنسول PSP رو خریدن.
PC : Diablo 3 - Red Alert 3 - Crysis - Starcraft 2
چیز دیگه ای به خاطرم نمیرسه.
حالا قیافه ی کی دیدنیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( GTA IV - Resident evil 5 - MGS4 - Battlefield : Bc از ابر عنوانهایی هستن که خیلی پسی بز ها دلشون میخواست داشته باشن اگر چه در مقابل هم پیسی همون چهار عنوان که البته ابر عنوان هم هستن رو داره)
البته اینا همش بحث دوستانست سهراب جان
سلام
بازیهای pc هیچوقت به پای بازیهای کنسول نرسیده و نمیرسه.......
این رو هیچ کسی نمیتونه تکذیب کنه .... این همه بازی داره روزانه روی کنسول ها میاد .... خودتون هم میدونید...
اصلا از نظر اقتصادی بازی ساختن برای PC صرف نداره ... فکر کردید همه ایرانی و بیخودی متعصب هستند که بچسبند به PC ؟؟؟؟؟
خوداییش Crysis و diablo3 و starcraft2 به این همه بازی میرسه ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی برای گفتن نمینونه ....
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 09-07-08 انجام شده است
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
دیدی گفتم پارسال؟! امسال قضایا کلی فرق کرده میلاد جان! از سالها پیش قیمت یه PC متوسط روز حول و حوش 500-600 دلار بوده و الآن هم همینطوره... هر سال سیستم 500-600 تومنی که که میشه خرید بهتر میشه! اگه شما پارسال این سیستم رو 600 جمع کردی، امسال میتونی 450 جمعش کنی! و سال بعد دیگه قطعات نوش گیر نمیآد!! همینها باعث میشه که PC بروزتر باشه... فکر میکنی چند سال دیگه بشه با 500-600 تومن یه سیستم جمع کرد با 2 برابر پرفورمنس X360 ?! به نظر من حداکثر 2 سال دیگه این اتفاق میافته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداینا رو من پارسال خریدم 590 تومن
بله خوب... بحث کلا چیز خوبیه! پس بحث میکنیم... احتمالا اگه همین شکلی بحث رو ادامه بدیم، این تاپیک بعد از تاپیک دوتا (!) به عنوان دومی میرسه!! ما که از خدامونه بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم... So Go Onمحمد جان اگه نمیخواستیم بحث کنیم که چیزی به نام Topic (در لغت به معنی مبحث و موضوع بحث) نمیزدیم!!
سلام عزیز دل برادرسلام
بازیهای pc هیچوقت به پای بازیهای کنسول نرسیده و نمیرسه.......
این رو هیچ کسی نمیتونه تکذیب کنه .... این همه بازی داره روزانه روی کنسول ها میاد .... خودتون هم میدونید...
اصلا از نظر اقتصادی بازی ساختن برای PC صرف نداره ... فکر کردید همه ایرانی و بیخودی متعصب هستند که بچسبند به PC ؟؟؟؟؟
خوداییش Crysis و diablo3 و starcraft2 به این همه بازی میرسه ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی برای گفتن نمینونه ....
کی گفته؟! اگه اینطوره لطف کنید بگید معروف ترین بازیهای دنیا کدومان؟ یه لطفی هم بکنید بگید چرا تو مسابقات رسمی، سهم اول برای بازیهای PC هست؟ مثل Counter و Warcraft و کوایک؟! یه محبتی هم کنید بگید کدوم بازی هست که طبق آمار بیشترین ساعت بازی کردن رو به خودش اختصاص داده؟! باز هم بگم؟
این چه ربطی داره به ویتامین A که تو گلابی هست؟! فروش کمتر نسخه های پی سی مال اینه که بازی زیاد کپی میکنن... وگرنه که...اصلا از نظر اقتصادی بازی ساختن برای PC صرف نداره ... فکر کردید همه ایرانی و بیخودی متعصب هستند که بچسبند به PC ؟؟؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان
Quick (09-07-08)
آره منم حسودیم میشه به بازی های 360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و کلن با کنسول موافقم
ولی به هر حال الان اکثر بازی ها به صورت مولتی عرضه میشه
:My Nickname®ângê®
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا درست میگی محمد جان این سیستمی رو که هیچ بازی ای رو نیتونه High End اجرا کنه مسلما الان 400 تومن هم میشه جور کرد!! ولی چیزی در حد 360 و پی اس 3 باشه مطمئنا میشه با حداقل با 1 میلیون جور کرد!!
ویرایش :
درباره ی مسابقات رسمی بازی هایی مثل کانتر و وارکرفت خوب اینها اولا فقط روی پی سی هستن دوما همونطور که میدونید الان حدود 90% گیم نت ها پی سی هستن! ئلی کم کم داره کنسول جای پی سی ر توی گیم نت میگیره چون هم بازی های استراتژیک داره واسه کنسول زیاد میشه و هم اینکه خرج کمتری روی دوش صاحب گیم نت میندازه. واسه همین تا چند سال دیگه همه شاید وجود پی اس 3 و 360 در گیم نت ها خواهیم بود!
محمد جان بازی کنسول هام الان همه کپی میشه. ولی خوب روی پی سی بیشتره همونطور که راک استار اعلام کرد که GTA IV برای پیسی به دلیل عدم رعایت کپی رایت عرضه نخواهد شد! این سرنوشت پیسی هست به خاطر افراد سودجو که البته به نفع ما هم هست چون ما که نمیتونیم 100 تومن پول یه بازی بدیم!!!
Musketeer™ Pro (09-07-08), SOHR@B (09-07-08)
ما که حرف بدی نزدیم فقط نظرمون رو گفتیم
ولی خداییش من هیچی شما بگید چی جوری میشه با کنسول دوتا بازی کرد یا جنرال یا کانتر یا ورد یا کواک 4 دووم 3 بابا این رو که دیگه نمیتونید بگید اینا محبوب نیستن همین الان هم تو دنیا دوتا ورد استار کرافت کانتر دارن تو سرورای هک شده بازی میکنن
ولی در کل من میگم دوتاش با هم خوبه
Musketeer™ Pro (09-07-08), Quick (09-07-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks