دیدی گفتم پارسال؟! امسال قضایا کلی فرق کرده میلاد جان! از سالها پیش قیمت یه PC متوسط روز حول و حوش 500-600 دلار بوده و الآن هم همینطوره... هر سال سیستم 500-600 تومنی که که میشه خرید بهتر میشه! اگه شما پارسال این سیستم رو 600 جمع کردی، امسال میتونی 450 جمعش کنی! و سال بعد دیگه قطعات نوش گیر نمیآد!! همینها باعث میشه که PC بروزتر باشه... فکر میکنی چند سال دیگه بشه با 500-600 تومن یه سیستم جمع کرد با 2 برابر پرفورمنس X360 ?! به نظر من حداکثر 2 سال دیگه این اتفاق میافته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداینا رو من پارسال خریدم 590 تومن
بله خوب... بحث کلا چیز خوبیه! پس بحث میکنیم... احتمالا اگه همین شکلی بحث رو ادامه بدیم، این تاپیک بعد از تاپیک دوتا (!) به عنوان دومی میرسه!! ما که از خدامونه بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم... So Go Onمحمد جان اگه نمیخواستیم بحث کنیم که چیزی به نام Topic (در لغت به معنی مبحث و موضوع بحث) نمیزدیم!!
سلام عزیز دل برادرسلام
بازیهای pc هیچوقت به پای بازیهای کنسول نرسیده و نمیرسه.......
این رو هیچ کسی نمیتونه تکذیب کنه .... این همه بازی داره روزانه روی کنسول ها میاد .... خودتون هم میدونید...
اصلا از نظر اقتصادی بازی ساختن برای PC صرف نداره ... فکر کردید همه ایرانی و بیخودی متعصب هستند که بچسبند به PC ؟؟؟؟؟
خوداییش Crysis و diablo3 و starcraft2 به این همه بازی میرسه ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی برای گفتن نمینونه ....
کی گفته؟! اگه اینطوره لطف کنید بگید معروف ترین بازیهای دنیا کدومان؟ یه لطفی هم بکنید بگید چرا تو مسابقات رسمی، سهم اول برای بازیهای PC هست؟ مثل Counter و Warcraft و کوایک؟! یه محبتی هم کنید بگید کدوم بازی هست که طبق آمار بیشترین ساعت بازی کردن رو به خودش اختصاص داده؟! باز هم بگم؟
این چه ربطی داره به ویتامین A که تو گلابی هست؟! فروش کمتر نسخه های پی سی مال اینه که بازی زیاد کپی میکنن... وگرنه که...اصلا از نظر اقتصادی بازی ساختن برای PC صرف نداره ... فکر کردید همه ایرانی و بیخودی متعصب هستند که بچسبند به PC ؟؟؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان

Bookmarks