سلام
اگر كنسول 8 كور داره يا 3 كور به هيچ وج از نظر فني و مقايسه هم شده به يك سي پي چهار هسته PC نميرسه
فيزيكي كه در PC وجود داره در كنسول خيلي كمرنگ تر همين Crysis
كنسول فقط بهانه اي بود براي خالي كردن جيب مردم واقعا اگر اين امر نبود ميوبن همين PC كه مهبويت بيشتري داره كاري ميكردن كه هزينه هاي PC بياد پايين
البته اين چيز خودشون هم رسيدن همه چيز معلوم تا 1 يا 2 ديگه كه با ورود نسل جديد PC وارد شد كه شما همان مقدار كه براي كنسول ميديد براي PC و اين هم مطمئن باشيد كنسل هر چه قدر نسلش بالا بره (در زمان حال كه همه چيز مثل برق باد اپ گرد ميشه و 1000 چيز نو مياد در همين IT) به شدت قيمت كنسل ها بالا ميره
و همين امر باعث معكوس شدن ميشه يعني همه كنسول ترك ميكنن
همه چيز كه شما ميبينيد در كنسل و فكر ميكنيد بهترين كيفيت رنگ نه تصوير واقعي (با يك تلويزيون فول HD ميشه به كيفيت بالا دست پيدا كرد)
فقط PC و جاودانگي = نامش جاودانس
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 19-04-08 انجام شده است
والا اگه روزی بیاد که من بتونم Geforce Ultra 8800 رو با بهترین CPU و رم DDR3 و مین بورد خوب و .... رو با 600 تومن تهیه کنم که بهترین بازی روش بدون لگ و High End بیاد حتما میرم پیسیم رو آپ میکنم!!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
bamy (19-04-08)
ایول میلاد... خوب جواب دادی.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل ما ایرانیها اینه که روی پی سی تعصب بیش از حد داریم..... تا هر چی میشه میگیم کنسول اله بله.....
آخه از نظر منطقی که بخواهیم بسنجیم کنسول به صرفه تره...... حالا چه علتی هست که از پی سی طرفداری کنیم....؟؟؟
من وقتی میتونم با 600 تومن پول مفت برم یه X360 بخرم مگه خر مغزم رو گاز گرفته که برم n تومن پول خرج پی سی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .... که چی؟؟؟ که فقط بشینم کرایسیس HiGH-END بازی کنم....؟؟؟؟ تازه پی سی GTA IVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم نداره...
-------------------------------------------
1 سوال مهم : من هنوز نفهمیدم کسانی که می گویند پی سی جاودانست منظرشون چیه..... اگه میشه یکی به من توضیح بده که کجای پی سی جاودانه است.....؟؟؟
----------------------------------------------------------
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
Quick (19-04-08)
همچين چيزي نزديك و ميشهوالا اگه روزی بیاد که من بتونم Geforce Ultra 8800 رو با بهترین CPU و رم DDR3 و مین بورد خوب و .... رو با 600 تومن تهیه کنم که بهترین بازی روش بدون لگ و High End بیاد حتما میرم پیسیم رو آپ میکنم!!!!
اونهايي كه در خبر سخت افزار هستن بايد بفهمم منظورم چي
در پست قبلي ببخشيد من كمي تندي كردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (من كلا رو پي سي حساسم خيلي )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (بنياد PC) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 19-04-08 انجام شده است
Overclocker (23-06-08), Quick (19-04-08)
درسته نزدیگه ولی هنوز تحقق پیدا نکرده! الان قطعاتی که گفتم رو بخایم باید 2 تومن کم کم بدیم! ولی جدی میگم اگه روزی این اتفاقی که شما گگفتین بیفته من حاما پیسیم رو آپ میکنم و دیگه کنسول نمیخرم! مگه پول زیادیم کنه....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
bamy (19-04-08), Fusion (19-04-08), Overclocker (23-06-08)
به نظر من هم بازی در کنسول خیلی بهتر و زیبا تر هست.
هرچند pc هم دنیایی داره.
जीवन एक धोखा है.
|
آیا یک PC حدود 600 هزار تومانی میتونه performance یک XboX360 رو داشته باشه؟ (بدون اورکلاک)
جواب این سوال قطعا نه هست (همونطور که میلاد عزیز هم گفتن) پس چرا باید یک نفر که فقط میخواد بازی کنه PC بخره؟
الان یه سیستم 4 هسته ای (اگر نخواین اور کنین) بدون مانیتور ولوازم جانبی حداقل (با کارت گرافیک خوب) براتون 800 هزار تومان در میاد دوست عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این موضوع فقط برای بازی کردن به نظر من کنسول بهتره!
اما داشتن یک Xbox360 و یک PC با قیمت میانه به نظر من ایده آل ترین شرایط برای یک بازی دوست هست.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
الان دقیقا قیمت 360 چنده ؟ لازم شد بریم یکی بخریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دقیقا قیمت 360 چنده ؟ لازم شد بریم یکی بخریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
600 تومن..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته انواع مختلف داره....
اگه توضیح بیشتر خواستی به من Pm بده....
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 20-04-08 انجام شده است
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks